ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Καραγεωργίου: Στο τέλος ήμασταν τυχεροί

Καραγεωργίου: Στο τέλος ήμασταν τυχεροί
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καραγεωργίου χαρακτήρισε χρήσιμο για τη συνέχεια το βαθμό που πήρε ο Εργοτέλης στο "Βικελίδης", τονίζοντας ότι ο Άρης άσκησε πίεση στην ομάδα του μόνο στα τελευταία λεπτά.

" Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας όπως είναι όλα δύσκολα. Το έκανε πιο δύσκολο το γκολ που σημείωσε ο Άρης στην αρχή του παιχνιδού.

Παρόλα αυτά βρήκαμε μια φάση, σημειώσαμε ένα γκολ και πήραμε έναν πολύ χρήσιμο βαθμό για την συνέχεια, γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο για μας που κάνουμε... πρωταθλητισμό", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Εργοτέλη, και συμπλήρωσε:

" Δεν ήταν αξιόλογο παιχνίδι , ήταν περισσότερο δυναμικό, κυριάρχησε το πάθος, σταθήκαμε και λίγο τυχεροί στο τέλος, εκεί όπου ο Άρης έφερνε τη μπάλα με ψηλές μπαλιές, είχε μια δυναμική με τα ψηλά παιδιά.

Στο τέλος ήμασταν τυχεροί και είχαμε και την ικανότητα του τερματοφύλακά μας που απέκρουσε τη μπάλα".



Αναφερόμενος στους διαιτητές, υπογράμμισε: "Εγώ έδωσα συγχαρητήρια και θα το κάνω και τώρα. Μπράβο τους αν παίζουν έτσι παντού.

Αν έκανε ο Άρης περισσότερες τελικές μπορεί να είναι τελική και ένα σουτ από τα 30 μέτρα και να πάει ψηλά η μπάλα. Δεν ήταν καλό παιχνίδι ούτε από μας, ούτε από τον αντίπαλο.


Δεν ήταν καλύτερος ο Άρης από άλλες χρονιές που τον αντιμετωπίσαμε εδώ. Δεν μας δημιούργησε μεγάλη πίεση εκτός από τα τελευταία λεπτά και εμείς παίζοντας και με νέους παίκτες, δεχτήκαμε μια παραπάνω πίεση.

Αυτό και τίποτα παραπάνω. Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και να ευχαριστήσουμε τον Άρη, για το μαρτύριο που μας βάζει να περνάμε μέσα από το γήπεδο για να έρθουμε να δώσουμε συνέντευξη εδώ".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ