ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Η απάντηση του Εργοτέλη στον Λεβαδειακό

Η απάντηση του Εργοτέλη στον Λεβαδειακό
INTIME SPORTS

Ο Εργοτέλης προσπάθησε να πάρει τον Βασιλείου από τον Λεβαδειακό προσφέροντας ποσοστό μεταπώλησης με τους Βοιωτούς να λένε όχι και οι κρητικοί απάντησαν στην ανακοίνωση των πράσινων.

Ανακοίνωση απάντηση στον Λεβαδειακό εξέδωσε ο Εργοτέλης για την προσπάθεια απόκτησης του Στέλιου Βασιλείου σημειώνοντας ότι οι Κρητικοί πρόσφεραν σημαντικό ποσοστό σε ενδεχόμενη μεταπώληση αλλά η κίνηση δεν προχώρησε.

Η χαρακτηριστική ανακοίνωση αναφέρει:

"Σε απάντηση της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Λεβαδειακός σχετικά με τον ποδοσφαιριστή της, Στέλιο Βασιλείου, η ΠΑΕ Εργοτέλης διευκρινίζει ότι στο πλαίσιο των εξαιρετικών σχέσεων των δυο ΠΑΕ, υπέβαλε πρόταση για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Η πρόταση αυτή δεν περιείχε άμεσο οικονομικό αντάλλαγμα, αλλά σημαντικότατο ποσοστό σε ενδεχόμενη μεταπώληση του παίκτη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος στην ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και στον ποδοσφαιριστή της".

Χωρίς επιπλέον προβλήματα η προετοιμασία

Σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά στο τελικό στάδιο μπήκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη δούλεψαν στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων.
Το πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Μπαμ Μπαμ, Κοιλιάρας.

Με την προπόνηση του Σαββάτου που θα ξεκινήσει στις 11.00 θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Super League.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ