ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

''Η Λιβόρνο θέλει τον Γκέντσογλου''

''Η Λιβόρνο θέλει τον Γκέντσογλου''
Γκέντσογλου INTIME SPORTS

Για διαπραγματεύσεις της Λιβόρνο με τον Εργοτέλη με σκοπό την απόκτηση του Σάββα Γκέντσογλου κάνουν λόγο το Σάββατο (10/1) οι Ιταλοί. Αποστολή με Μπόε Καν και Λουβιόν η αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα ''Il Tirreno'', η Λιβόρνο ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Σάββα Γκέντσογλου. Επισημαίνεται πως ήδη έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Εργοτέλη για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος Εβρίτης μεσοαμυντικός έχει περάσει το δεύτερο μισό της σεζόν 2011-2012 από τη Σαμπντόρια, το 2012-2013 είχε παίξει στη Λιβόρνο, που τώρα φέρεται να τον θέλει πίσω, ενώ τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε σε Σαμπντόρια και Σπέτσια.

Με Μπόε Καν και Λουβιόν στη Λεωφόρο

Ο Εργοτέλης ανεβαίνει στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έχοντας στην αποστολή του τόσο τον Λουβιόν όσο και τον Μπόε Καν, δηλαδή τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Πίσω έμειναν οι Γιοβάνοβιτς (προπονήθηκε χωριστά) και Κοζορώνης (συνέχισε την φαρμακευτική αγωγή).

Ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή, που αποτελείται από τους: Καβουσάκη, Σαράνοφ, Πίτσο, Φίντελεφ, Λουβιόν, Τζανακάκη, Ρέντζα, Καζναφέρη, Μπογκντάνοφ, Μπόε – Καν, Λυκογιάννη, Γκέντσογλου, Μπαμ Μπαμ, Παμλίδη, Γιουσούφ, Μπουρσέλη, Λεονάρντο, Χαντί και Μπρούνο. Το ματς με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί την Κυριακή (11/1) στις 17.15.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ