ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Γκέντσογλου: "Είχαμε καθαρό μυαλό"

Γκέντσογλου: "Είχαμε καθαρό μυαλό"

Ο Σάββας Γκέντσογλου υποστήριξε πως ο Εργοτέλης είχε καθαρό μυαλό και πάθος στο Πανθεσσαλικό, γεγονός που του επέτρεψε να φτάσει στην εκτός έδρας επικράτηση επί της Νίκης Βόλου. Τι δήλωσε ο Χαλκιαδάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας μέσος στην NOVA μετά την επικράτηση του Εργοτέλη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απέναντι στην Νίκη Βόλου :

"Το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα, συνδυάστηκε με μια πιστεύω πολύ καλή εμφάνιση, αυτό είναι πιστεύω ακόμη πιο σημαντικό κι ελπίζουμε η συνέχεια μετά απ' αυτούς τους τρεις βαθμούς να είναι καλύτερη γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα.

Είχαμε πάθος και καθαρό μυαλό πιστεύω στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς, όπως αντιθέτως την προηγούμενη αγωνιστική δεχθήκαμε γκολ νωρίς και πιστεύω είχαμε καθαρό μυαλό και αυτό μας βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι", τόνισε αρχικά ο Γκέντσογλου που στην συνέχεια ρωτήθηκε να νιώθει πλέον πιο ώριμος.

"Σίγουρα, σίγουρα, καταρχήν πιστεύω θα με βοηθήσει πολύ ο Εργοτέλης αν κάνουμε μια καλή πορεία, αλλά από εκεί και πέρα όσον αφορά τα νέα τα παιδιά πιστεύω ότι πλέον λόγω και της κρίσης κυρίως στην Ελλάδα, παίρνουν ευκαιρίες τα παιδιά, δεν είναι όπως παλιότερα. Τώρα είναι πλέον στο χέρι μας, όλα τα παιδιά που είναι νέοι να αναδειχθούν στις ομάδες τους".

Από την πλευρά του, ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης σχολίασε τα εξής:

"Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα πρώτα απ' όλα, δεν είμαι μόνο εγώ κι ο Γιουσούφ που ήμασταν καλοί, όλη η ομάδα έπαιξε καλά για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Σίγουρα, αυτό ψάχναμε (σ.σ. το παιχνίδι από τα άκρα) και στα άλλα παιχνίδια, αλλά σήμερα βγήκε πιο πολύ γιατί είχαμε πιο πολύ χώρο.

Άλλαξε η ψυχολογία μας, μετά από 3 ήττες μια νίκη εκτός έδρας. Πρέπει να πατάμε πάνω σ' αυτή τη νίκη για να συνεχίσουμε έτσι. Ο Δερμιτζάκης ήρθε μας ανέβασε με τα λόγια του, μας βοήθησε στις προπονήσεις, τον καθένα ξεχωριστά και πιστεύω ότι έκανε καλή δουλειά".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ