ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Κατσικοκέρης: "Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος"

Κατσικοκέρης: "Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος"
INTIME SPORTS

Χαρούμενος για την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Εργοτέλη, αλλά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Νίκος Κατσικοκέρης, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του ήταν καλύτερη.

"Δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα για εμάς. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την πρώτη μου συμμετοχή στο πρωτάθλημα και θέλω να ευχαριστήσω, αλλά και να υποσχεθώ ότι θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Μας αδικεί το αποτέλεσμα, γιατί ανά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν μας βγήκε και δεν τα καταφέραμε. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.

Είχαμε απέναντί μας μια μεγάλη ομάδα, θέλαμε βαθμούς και στην έδρα μας πρέπει πάντα παίρνουμε βαθμούς, όμως ήμασταν λίγο διστακτικοί. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με τον ΟΦΗ για να πάρουμε τη νίκη".

Φραγκουλάκης: "Το 1ο γκολ μας έκοψε τα πόδια"

Το γρήγορο γκολ του Ολυμπιακού ήταν η αιτία της ήττας σύμφωνα με δηλώσεις του Μιχάλη Φραγκουλάκη. Ο άσος του Εργοτέλη, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το γεγονός πως η ομάδα του για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, ξόδεψε ένα ημίχρονο και ξύπνησε στην επανάληψη.

Ο Κρητικός άσος, υπογράμμισε επίσης πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν φοβήθηκαν τον αντίπαλο, αλλά το γρήγορο γκολ του Μιραλάς (4'), έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την συνέχεια.

"Για 4ο ματς μείναμε στο πρώτο ημίχρονο στα αποδυτήρια. Πρέπει να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε και πρέπει να αγωνιζόμαστε από το πρώτο λεπτό και όχι να χάνουμε ένα ημίχρονο. Δεχτήκαμε το γκολ στο 4ο λεπτό και μας έκοψε τα πόδια. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και δεχτήκαμε το 2-0, όμως στην επανάληψη δείξαμε τις δυνατότητές μας σαν ομάδα και ελπίζω αυτό να το καταφέρνουμε από την αρχή.

Έχουμε παίκτες με εμπειρία που δεν φοβούνται, αλλά το γκολ στο 4ο λεπτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Φραγκουλάκης στο συνδρομητικό κανάλι "Νovasport".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ