ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Έχασε τη μάχη με το θάνατο ο Παπουτσάκης

Έχασε τη μάχη με το θάνατο ο Παπουτσάκης
INTIME SPORTS

Θρήνος στην Κρήτη και τον Εργοτέλη μετά την είδηση του θανάτου του Απόστολου Παπουτσάκη, που έχασε τη μάχη με το θάνατο. Την Τρίτη η νεκρώσιμος ακολουθία.

Σοκ στο χώρο του ποδοσφαίρου, κι όχι μόνο, με την είδηση του θανάτου του Απόστολου Παπουτσάκη που δεν τα κατάφερε τελικά κι άφησε την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η κατάσταση της υγείας του τις τελευταίες ημέρες έδειχνε να πηγαίνει προς το καλύτερο, όμως μία άγρια επιδείνωση τις τελευταίες ώρες έφερε το μοιραίο.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Απόστολος Παπουτσάκης είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο. Αφού διέφυγε τον κίνδυνο νοσηλεύτηκε σε δωμάτιο του Νοσοκομείου Ηρακλείου, αλλά μετά την επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία του μεταφέρθηκε εκ νέου στη ΜΕΘ.

Να σημειωθεί ότι ο Παπουτσάκης επρόκειτο να αναχωρήσει για την Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση μπάι-πας. Επίσης πως ο Απόστολος Παπουτσάκης διετέλεσε πρόεδρος της Superleague τη σεζόν που μας πέρασε.

Ο Ιούλιος όπως φαίνεται μας θα μείνει για καιρό στη μνήμα, αφού λίγες ώρες νωρίτερα από τη ζωή έφυγαν τόσο ο Τζόνι Βεκρής (Παναθηναϊκός), όσο και ο Δημήτρης Τράγος (ΑΕΚ).

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ Εργοτέλης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Με βαθιά θλίψη και οδύνη αναγγέλλουμε ότι στις 07.00 το πρωί της Δευτέρας 23 Ιουλίου 2012 ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Απόστολος Παπουτσάκης απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλευόταν. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 24 Ιουλίου στις 12.00 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Άνω Χερσονήσου".

Το Sport24.gr εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένειά του αδικοχαμένου Απόστολου Παπουτσάκη

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ