ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Επιστροφή για Μέγι

Επιστροφή για Μέγι
INTIME SPORTS

Ο Μέγι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Εργοτέλη για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς επιπλέον προβλήματα πλην των εδώ και καιρό τραυματιών Άλαν και Φιντέλεφ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ο Εργοτέλης. Μάλιστα ο Δερμιτζάκης συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Μέγι ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Οι Κρητικοί μετά το θετικό αποτέλεσμα που πήραν και κόντρα στον Ατρόμητο θα παλέψουν για τον βαθμό ή τους βαθμούς και στην αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας έχοντας δείξει ότι μπορούν αν πιάσουν μια απόδοση ανάλογη με αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (15:00) με τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδια τακτικής με μπάλα. Ατομικά γυμνάστηκε ο Άλαν, ενώ ο Φίντελεφ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Έπειτα από την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την18μελή αποστολή, που αποτελείται από τους: Τσέρνι, Καβουσάκη, Πίτσο, Μέγι, Σαϊνάτι, Τζανακάκη, Λυκογιάννη, Γιοβάνοβιτς, Κοζορώνη, Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ, Χαντί, Μπρούνο, Βλαχοδήμο, Μπαμ Μπαμ, Γιουσούφ, Παμλίδη και Νόσκοβιτς".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ