ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις με Γκέντσογλου

Επιστροφή στις προπονήσεις με Γκέντσογλου
Γκέντσογλου INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Εργοτέλη μετά το ρεπό της Τρίτης επανήλθαν σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης ενώ το παρών στο πρόγραμμα έδωσε και ο Γκέντσογλου.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ για την ομάδα του Εργοτέλη αναφορικά με την υπόθεση παραμονή αλλά όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες οι Κρητικοί είναι διατεθειμένοι να το παλέψουν. Για αυτό και ο τεχνικός της ομάδας θέλει να εκμεταλλευτεί κάθε μέρα που έχει στην διάθεση του για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας.

Μετά το ρεπό της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη επανήλθαν την Τετάρτη σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς με τον Σάββα Γκέντσογλου να επιστρέφει και αυτός στις προπονήσεις της ομάδας καθώς είχε απουσιάσει την Δευτέρα λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν όμως με τους Σαράνοφ, Γιουσούφ, Γιοβάνοβιτς και Μπουρσέλη να μην γυμνάζονται μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Έπειτα από το ρεπό της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές μας επέστρεψαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου για απογευματινή προπόνηση.

Με την συμμετοχή του Γκέντσογλου πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα, που αφιερώθηκε σε παιχνίδια κατοχής της μπάλας. Ατομικά γυμνάστηκαν οι Γιουσούφ, Γιοβάνοβιτς και Μπουρσέλης, ενώ ο Σαράνοφ συνέχισε τη θεραπεία του.

Αύριο η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 16:00".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ