ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Εκτός με Δόξα ο Γιοβάνοβιτς

Εκτός με Δόξα ο Γιοβάνοβιτς
INTIME SPORTS

Μια ακόμη απουσία προστέθηκε για τον Νίκο Καραγεωργίου για το ματς με την Δόξα Δράμας, καθώς ο Γιοβάνοβιτς θα εκτίσει την τιμωρία του λόγω καρτών

Μια ακόμη απουσία θα έχει ο Νίκος Καραγεωργίου στην αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας, καθώς ο Γιοβάνοβιτς συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να μην αγωνιστεί κατά των "μαυραετών".

Επίσης, ο Σέρβος παίκτης του Εργοτέλη δεν θα παίξει και στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Skoda Ξάνθη στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Εκτός από τον Γιοβάνοβιτς ο Νίκος Καραγεωργίου δεν θα έχει στην διάθεσή του για τον αγώνα του Καυτονζογλείου Σταδίου, τον τραυματία Γιαλούση, ενώ αμφίβολοι είναι οι Λεάλ και Δάρλας.

Ο Λεάλ υπέστη τράβηγμα στη γάμπα και αναμένεται να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα από την Τετάρτη (4/4), ενώ ο Δάρλας κάνει θεραπεία ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητή του.

Αντίθετα, στην διάθεση του προπονητή του Εργοτέλη θα είναι και πάλι οι Σίλβα Ζούνιορ, Σαρρής και Ολίσε οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ