ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Δυνατές προπονήσεις και τώρα φιλικό

Δυνατές προπονήσεις και τώρα φιλικό

Διπλή προπόνηση για τον Εργοτέλη, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του για την επόμενη σεζόν. Το απόγευμα της Παρασκευής (18:00) γίνεται φιλικό με τον Ερμή Αραδίππου.

Με την απογευματινή προπόνηση που διεξήχθη στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Εργοτέλη στην τρίτη ημέρα παρουσίας του στον Αγρό της Κύπρου. Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής και στο τέλος οι παίκτες έπαιξαν δίτερμα. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Νώντας Παντελάκης.

Αύριο το απόγευμα (18.00) ο Εργοτέλης θα δώσει το πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή Αραδίππου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην περιοχή της Κοράκου, σε απόσταση περίπου 40 λεπτών από τον Αγρό, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας.

Το πρωινό πρόγραμμα της Πέμπτης είχε διάρκεια μιας ώρας και 20 λεπτών. Ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα και στη συνέχεια περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις υψηλής έντασης με και χωρίς μπάλα. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Νώντας Παντελάκης. Για το πρωί της Παρασκευής στις 8.00 έχει προγραμματιστεί προπόνηση.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ