ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ατομικό για Τζούνιορ, Νταντόμο

Ατομικό για Τζούνιορ, Νταντόμο
INTIME SPORTS

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Τζούνιορ στον Εργοτέλη. Μόνος του γυμνάστηκε και ο Νταντόμο. Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με Skoda Ξάνθη και Πανιώνιο

Ασκήσεις με σέντρες και τελειώματα των φάσεων, περιελάμβανε η προπόνηση της Πέμπτης (29/12) για τον Εργοτέλη. Μάλιστα, στο τελευταίο μέρος οι παίκτες έπαιξαν δίτερμα με περιορισμούς.

Για ακόμη μια μέρα, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Σίλβα Τζούνιορ ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά και ο Νταντόμο ο οποίος έχει ένα αιμάτωμα στην ποδοκνημική.

Το πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Αθανασίου και Μπούντιμιρ. Για την Παρασκευή (30/12) ο Νίκος Καραγεωργίου έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του, ενώ το Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωί (9.30) απόγευμα (17.00).

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια των δύο επόμενων εντός έδρας αγώνων με την Skoda Ξάνθη (Τετάρτη 4/01/12) και τον Πανιώνιο (Σάββατο 07/01/12) αντίστοιχα.

Η γενική είσοδος και για τα δύο παιχνίδια έχει οριστεί στα 20 ευρώ. Τα μεμονωμένα εισιτήρια των αγώνων κοστίζουν 15 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ