ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ατομικό για Ρέντζα και Τσέρνι

Ατομικό για Ρέντζα και Τσέρνι

Ο Εργοτέλης συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Ξάνθη, κάνοντας πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου. Ατομικά γυμνάστηκαν οι Ρέντζας και Τσέρνι.

Με το βλέμμα στραμμένο στην Ξάνθη είναι άπαντες στον Εργοτέλη, αφού το κυριακάτικο (17:15) εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Θράκης είναι οριακό για τους Κρητικούς, που θέλουν τη νίκη, μιας και βρίσκονται στην τελευταία θέση του πίνακα.

Η προετοιμασία της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη, συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Ειδικό πρόγραμμα έκαναν όσοι αγωνίστηκαν στην Κομοτηνή και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν προπόνηση με έμφαση σε τακτικά αγωνιστικά παιχνίδια. Ατομικά γυμνάστηκαν οι Ρέντζας και Τσέρνι. Την Πέμπτη, η προπόνηση της ομάδας μας θα ξεκινήσει στις 11:00.

Εξάλλου, ο Μπάμπης Λυκογιάννης συμπλήρωσε τέσσερεις κίτρινες κάρτες στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με την Κέρκυρα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ