ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Αρκετά προβλήματα για Καραγεωργίου

Αρκετά προβλήματα για Καραγεωργίου
INTIME SPORTS

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό ο Εργοτέλης (11/3, 17:15), όμως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης για τους παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου.

Τον αγωνιστικό κατήφορο της ομάδας του θέλει να σταματήσει ο Νίκος Καραγεωργίου και το ματς στο Αγρίνιο (Κυριακή 11/3, 17:15) είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά παράλληλα και μια καλή ευκαιρία για νέα αρχή.

Ο Έλληνας προπονητής δεν έχει να αντιμετωπίσει μονάχα τη κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, αλλά και αρκετά προβλήματα απουσιών.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τέσσερις είναι οι παίκτες που δεν υπολογίζει ο τεχνικός του Εργοτέλη. Αναφερόμαστε στους Λεάλ και Φραγκουλάκη που είναι τιμωρημένοι και στους Ρομάνο, Δερμιτζάκη, με τον πρώτο να είναι ανέτοιμος και τον δεύτερο να κάνει θεραπεία, αφού νιώθει ενοχλήσεις στον ώμο.

Στα της προπόνησης, οι Κρητικοί έκαναν ασκήσεις στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων, με τους Μπουχαλάκη και Χαλκιαδάκη να επιστρέφουν από την Εθνική Νέων και τον Γρηγόρη Αθανασίου να παίρνει άδεια από το κέντρο εκπαίδευσης Αυλώνα.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Ολίσε, Καρέλης, Χαντί, Σασιασβίλι, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Ρέντζας, Δάρλας.

Εκτός έμειναν οι Δερμιτζάκης, Ρομάνο, Χαλκιαδάκης, Λεάλ, Χρυσοφάκης, Κανδηλάκης, Ευαγγέλου, Φραγκουλάκης, Μπουχαλάκης, Αθανασίου.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ