ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Αποχωρούν από Εργοτέλη Κουτσιανικούλης και Μπούντιμιρ

Αποχωρούν από Εργοτέλη Κουτσιανικούλης και Μπούντιμιρ
Κουτσιανικούλης

Πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στον Εργοτέλη οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Μάριο Μπούντιμιρ, καθώς η ομάδα δεν μπορεί να αντέξει τα συμβόλαιά τους.

Μπορεί ο Εργοτέλης να έπεσε στη Φούτμπολ Λιγκ, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Ο λόγος είναι πως διαθέτει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα απασχολήσουν πολλές ομάδες.

Ο Ντιέγο Ρομάνο, την περίπτωση του οποίου εξετάζει η Ξάνθη, είναι μία εξ αυτών, ενώ στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν και οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Μάριο Μπούντιμιρ. Αμφότεροι δεν πραγματοποίησαν την καλύτερη δυνατή σεζόν με τους Κρητικούς, αλλά έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήριά τους τόσα χρόνια στα ελληνικά γήπεδα, ενώ είναι δύσκολο πλέον να παραμείνουν στο σύλλογο.

Τόσο ο Έλληνας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ όσο και ο Κροάτης επιθετικός έχουν υψηλά συμβόλαια και θα πρέπει ν' αναζητήσουν άλλη ομάδα, αφού ο Εργοτέλης θέλει να μειώσει σημαντικά το μπάτζετ του. Ωστόσο, μόνο εύκολο δεν είναι να "σπάσει" τα συμβόλαια και των δύο και γι' αυτό ευελπιστεί να έρθουν προτάσεις για την αγορά τους ή το δανεισμό τους.

Τέλος, να σημειωθεί πως το κύμα φυγής θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες στην ομάδα της Κρήτης. Σύντομα αναμένεται να ξεκαθαριστεί το θέμα της παραμονής του Μιχάλη Φραγκουλάκη, ενώ εντός της εβδομάδας θ' αποχωρήσουν από τον σύλλογο οι Φίλιππος Δάρλας και Εγούντου Ολίσε.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ