ΞΑΝΘΗ

Ετοιμάζεται για Ρομάνο η Ξάνθη

Ετοιμάζεται για Ρομάνο η Ξάνθη
INTIME SPORTS

Ο υποβιβασμός του Εργοτέλη στη Football League ανοίγει το δρόμο στην Ξάνθη για την απόκτηση του Ντιέγο Ρομάνο, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Μάουρο Πόι.

Την περίπτωση του Ντιέγο Ρομάνο εξετάζει η Ξάνθη, που αναζητά τον αντικαταστάτη του Μάουρο Πόι, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του πριν λίγες ημέρες.

Σύμμαχος της θρακιώτικης ομάδας στην απόκτηση του Αργεντινού είναι και το γεγονός πως ο Εργοτέλης υποβιβάστηκε στη Football League και ο ιδιοκτήτης των Κρητικών, Απόστολος Παπουτσάκης, θέλει να μειώσει το μπάτζετ.

Επομένως, ο 32χρονος μέσος αναμένεται να αποδεσμευθεί από τον Εργοτέλη, καθώς δεν συμφώνησε στη μείωση των αποδοχών που του προτάθηκε (από 110.000 ευρώ το χρόνο σε 60.000 ευρώ).

Να σημειωθεί βέβαια, πως ο Ρομάνο αγωνίστηκε μόλις σε 8 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστών κι έμεινε για έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Ωστόσο, τη σεζόν 2010-11 είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με την κρητική ομάδα και στην Ξάνθη ευελπιστούν πως θα έχει ανάλογη απόδοση αν... ανηφορίσει προς τη Θράκη.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ