ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Στη... γύρα για δανεικούς

Στη... γύρα για δανεικούς
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Κατσαβάκης θέλει να ενισχύσει την Δόξα Δράμας του με παίκτες που παίζουν σε άλλες ομάδες αλλά δεν υπολογίζονται. Δείτε από που ξεκίνησε...

Το ότι το ρόστερ της Δόξας Δράμας έχει πολλά κενά και δύσκολα μπορεί να σταθεί και να μείνει στην Superleague, είναι ένα γεγονός που κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

Ιδιαίτερα ο Μάκης Κατσαβάκης που τις τελευταίες ημέρες ζει συνεχώς την ομάδα, γνωρίζει τις αδυναμίες της, αλλά και τις ελλείψεις που υπάρχουν σε αρκετές θέσεις και μάλιστα δήλωσε ξεκάθαρα πως δύσκολα θα αποφευχθεί ο υποβιβασμός .

Έτσι λοιπόν, στην Δόξα Δράμας έχουν έρθει σε επικοινωνία με την ομάδα του Άρη, προκειμένου να ενημερωθούν για τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο Πρόμπιερζ και ποιοι παραχωρούνται δανεικοί τον Γενάρη.

Ο Άρης είναι η αρχή, αλλά λογικά δεν θα σταματήσει εκεί το... κυνήγι καλών παικτών για την ομάδα της Δράμας, που είναι δεδομένο πως θα χτυπήσει κι άλλες πόρτες, προκειμένου να δυναμώσει το ρόστερ της. Μη ξεχνάμε πως χρειάζεται τα θετικά αποτελέσματα, έστω κι αν ο Ψυχογιός εμφανίζεται σίγουρος πως θα έρθουν .

Άλλωστε υπάρχουν τόσοι ποδοσφαιριστές και στον Άρη και σε άλλες ομάδες που δεν υπολογίζονται απ' αυτές την δεδομένη στιγμή, αλλά στο συγκρότημα του Μάκη Κατσαβάκη, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ