ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Κατσαβάκης: "Δύσκολα θα σωθεί η Δόξα"

Κατσαβάκης: "Δύσκολα θα σωθεί η Δόξα"
INTIME SPORTS

Aπαισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μάκης Κατσαβάκης, όσον αφορά το μέλλον της Δόξα Δράμας στην Superleague.

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν έκρυψε την απογοήτευση του κατά την επίσημη παρουσίαση του από την ομάδα για το μέλλον της Δόξα Δράμας στην κατηγορία.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι οι πιθανότητες παραμονής δεν είναι αρκετές για τους "μαυραετούς" καθώς δεν υπάρχει και η πολυτέλεια χρόνου. Επίσης, τόνισε ότι πρέπει να γίνει μια προσπάθεια ώστε η ομάδα να στηριχτεί σε νεαρά ταλέντα από την Δράμα.

" Όπως είναι σήμερα για να σωθεί η παρτίδα πρέπει να γίνουν απίστευτα πράγματα. Δεν υπάρχει και η πολυτέλεια του χρόνου για να κάνουμε κάτι άλλο, αλλά σίγουρα υπάρχουν τα ποσοστά. Αυτά τα ποσοστά, τα λίγα, καλούμαστε εγώ και οι παίκτες να τα παλέψουμε, να τα αυξήσουμε και ό,τι προκύψει. Η ομάδα με τα ταλέντα από την Δράμα και την υπόλοιπη Μακεδονία, θα μπορέσει να σταθεροποιηθεί στη μεγάλη κατηγορία, αν φέτος προλάβει και σώσει την παρτίδα. Αν όχι θα ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια για αυτή τη σταθερότητα".

Ο Κατσαβάκης τόνισε ότι η Δόξα δεν θα αγωνιστεί στην έδρα της την φετινή σεζόν και όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις τόνισε: " Η ομάδα έχει πολλά νέα παιδιά, τα οποία θέλουν μια στήριξη για μεταγραφές. Και σε συνδυασμό ότι η ομάδα μαθηματικά πάντα ελπίζει και με δεδομένο ότι με τα νέα μέτρα που θα παρθούν θα υπάρχουν ομάδες που θα πέσουν κατηγορία. Η Δόξα ελπίζει στην παραμονή και από αυτό. Θα παλέψει, θα μαζέψει όσους βαθμούς γίνεται και θα ελπίζει και σε αυτό".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ