ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Σέρεμετ: "Πιστεύουμε στην παραμονή"

Σέρεμετ: "Πιστεύουμε στην παραμονή"
INTIME SPORTS

Ο "ήρωας του Αγρινίου", Ντίνο Σέρεμετ, παραδέχτηκε ότι η Δόξα είχε τύχη στο ματς με τον Παναιτωλικό, προσθέτοντας ωστόσο πως οι παίκτες της πίστευαν από την αρχή στο θαύμα της παραμονής.

"Σίγουρα πιστεύουμε στην παραμονή. Το πιστεύαμε από την αρχή, πόσο μάλλον τώρα που έρχονται κάποια καλά αποτελέσματα", τόνισε ο Σλοβένος τερματοφύλακας με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", και συνέχισε αναφορικά με τη σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση των "μαυραετών" επί του Παναιτωλικού :

"Ο Παναιτωλικός μας σφυροκόπησε. Ξέραμε ότι πρέπει να αμυνθούμε καλά και όσοι έχουν δυνάμεις να βγαίνουν στην αντεπίθεση.

Στα τετ α τετ που έπιασα βγήκε η δουλειά στις προπονήσεις. Βοηθάει και η καλή ψυχολογία τον τερματοφύλακα. Είχαμε και τύχη, σε αντίθεση με το ματς της Τρίπολης. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Όσον αφορά στο γεγονός ότι η Δόξα είναι αναγκασμένη να δίνει σχεδόν κάθε τρεις ημέρες αγώνα στο πρωτάθλημα, είπε:

"Έχουμε ακόμα βαρύ πρόγραμμα. Θυμάμαι τα λόγια του προπονητή μου στη Λούτον τις ημέρες που υπήρχαν τόσο κοντινά μεταξύ τους παιχνίδια.

"Πάρτε ρεπό, δεν θέλω ούτε να σας βλέπω", έλεγε. Ακούγεται περίεργο αλλά με τέτοιο πρόγραμμα χρειάζεται λίγος χρόνος να φεύγει το μυαλό από το ποδόσφαιρο, για να μπορείς να το βλέπεις σαν διασκέδαση και να αποδίδεις όσο το δυνατόν καλύτερα".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ