ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Κουμπρόγλου: "Ο στόχος της παραμονής είναι εφικτός"

Κουμπρόγλου: "Ο στόχος της παραμονής είναι εφικτός"
INTIME SPORTS

Ο Αλέξης Κουμπρόγλου μίλησε στο Sport24.gr για την μέχρι τώρα πορεία της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα της Super League την πρόκριση στο Κύπελλο και για τον ρόλο που παίζει η αλλαγή της έδρας

Για την μέχρι τώρα πορεία της Δόξας Δράμας, στο πρωτάθλημα της Super League, τον ρόλο που έχει παίξει η αλλαγή της έδρας, αλλά και τους προσωπικούς του στόχους μίλησε στο Sport24.gr, ο Αλέξης Κουμπρόγλου.

Ο νεαρός επιθετικός των "μαυραετών" την περσινή σεζόν αγωνίστηκε τέσσερις φορές με την Δόξα στα πλέι οφ της Football League, ενώ μέχρι τώρα μετράει μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League (με τον ΠΑΟΚ) και μια στο Κύπελλο (με την Καλλιθέα) και δηλώνει αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κουμπρόγλου στο Sport24.gr:

Για την πορεία της Δόξας Δράμας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα: " Η πορεία μας μέχρι δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, ωστόσο η νίκη μας στο Κύπελλο επί της Καλλιθέας και η πρόκριση θα μας δώσει άλλη ώθηση. Πιστεύω θα μας κάνει πολύ καλό κυρίως στην ψυχολογία και θα πάμε καλύτερα στην συνέχεια. Νομίζω πως στο ματς με τον Άρη την Τετάρτη θα παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο".

Για τις δικές του συμμετοχές μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: " Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου που με χρησιμοποίησε στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, αλλά και στο ματς του Κυπέλλου με την Καλλιθέα. Θέλω να τον ευχαριστήσω που με εμπιστεύτηκε και εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι αξίζω αυτή την ευκαιρία και να τον δικαιώσω".

Για τους προσωπικούς του στόχους: " Ο στόχος μου προσωπικά είναι να δώσω όσα περισσότερα μπορώ στην Δόξα Δράμας. Να καθιερωθώ στην ομάδα και μέσα από τις εμφανίσεις μου ότι είναι να έρθει θα έρθει. Αλλά ο βασικός στόχος είναι να αγωνίζομαι όσο καλύτερα μπορώ με την φανέλα της Δόξας".

Για το αν μπορεί να παραμείνει στην Super League η Δόξα: " Πιστεύω πως με λίγη περισσότερη προσπάθεια και με κάποιες προσθήκες τον Ιανουάριο είναι εφικτός ο στόχος της παραμονής. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε λιγότερα παιχνίδια και αν καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε τότε ο στόχος μπορεί να γίνει εφικτός".

Για την αλλαγή της έδρας και το Καυτανζόγλειο Στάδιο: " Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο στα αποτελέσματα που έχουμε τώρα η αλλαγή της έδρας. Είναι μείον για εμάς που δεν αγωνιζόμαστε στην Δράμα και αναγκαζόμαστε να παίξουμε στο Καυτανζόγλειο. Τα συναισθήματα δεν είναι ίδια. Είναι κίνητρο να παίζεις μπροστά σε 7.000 φιλάθλους στην Δράμα και άλλο να παίζεις στην Θεσσαλονίκη σε λίγο κόσμο. Πιστεύω να ετοιμαστεί το γήπεδο της Δράμας γρήγορα για το καλό όλων".

Μια ευχή για τη νέα χρονιά: " Υγεία πάνω από όλα σε όλο τον κόσμο και η Δόξα να είναι πάντα εκεί που της αξίζει. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ