ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Κατσαβάκης: "Είναι μεγάλο ρίσκο η Δόξα"

Κατσαβάκης: "Είναι μεγάλο ρίσκο η Δόξα"
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Κατσαβάκης χαρακτήρισε ρίσκο την επιλογή του να πάει στη Δόξα Δράμας ενώ αποκάλυψε ότι σταδιακά θα βάζει νεαρούς Έλληνες παίκτες στην ομάδα.

"Σίγουρα και είναι ένα μεγάλο ρίσκο αλλά το βλέπουμε διαφορετικά το θέμα. Η ομάδα έχει περιθώριο να γίνει από τις πιο υγιείς ομάδες της Ελλάδας, έχει μέλλον.

Χτίστηκε δύσκολα, είναι κάτι που το ξέρουμε. Στα επόμενα παιχνίδια θα κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα και στις επόμενες αγωνιστικές θα βάλουμε νεαρούς Έλληνες παίκτες", τόνισε με δηλώσεις του στον "NovaΣΠΟΡ FM" ο νέος τεχνικός των "μαυραετών" και πρόσθεσε:

"Δεν είναι η πραγματική εικόνα της ομάδας. Δεν έχει ευθύνη ο προηγούμενος προπονητής. Θέλω να γίνουμε πιο δυνατοί στο πρέσινγκλ και φυσικά περιμένουμε ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Και η έδρα αποτελεί πρόβλημα αλλά δεν θα σταθούμε σε αυτό. Θα παλέψουμε σκληρά. Θα κοιτάξουμε στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας που διαθέτει παιδιά με πλούσιο ταλέντο".

Αναφορικά δε με το συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Δόξα, ο Μάκης Κατσαβάκης σημείωσε:

"Τα συμβόλαια είναι σχετικά. Θέλω να καταλάβει ο πρόεδρος ότι μπαίνω σε ρίσκο αλλά και το κάνω γιατί θέλω να χτίσω μια ομάδα. Έχουμε υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν με ανανέωση για άλλα δύο χρόνια.

Μου έκανε εντύπωση ότι η ομάδα δεν χρωστάει πουθενά. Στο μέλλον πολλές ομάδες θα κλατάρουν, και δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στα υψηλά συμβόλαια".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ