ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δεν ανησυχούν στην Δόξα για την ένσταση

Δεν ανησυχούν στην Δόξα για την ένσταση
INTIME SPORTS

Στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας δεν ανησυχούν για την ένσταση που κατέθεσε ο ΟΦΗ και τονίζουν πως έκαναν όλα όσα χρειάζονταν να διασφαλίσουν την νομιμότητα της συμμετοχής των δύο ποδοσφαιριστών της

Η πλευρά της Δόξας δεν δείχνει να ανησυχεί με την ένσταση που κατέθεσε ο ΟΦΗ για αντικανονική συμμετοχή των Τρελλόπουλου και Κουμπρόγλου στην μεταξύ τους αναμέτρηση την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Δράμα, οι "μαυραετοί" έκαναν όλα όσα χρειάζονταν να διασφαλίσουν την νομιμότητα της συμμετοχής των δύο ποδοσφαιριστών της.

Μάλιστα, στις 22/7 η ΠΑΕ έστειλε σχετικό ερώτημα με αριθμό πρωτοκόλλου 2167 ζητώντας να μάθει αν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν οι δύο ποδοσφαιριστές που είχαν δοθεί δανεικοί.

Η απάντηση ήρθε την ίδια μέρα με το υπ αριθμ. 52560 από την υπηρεσία διοργάνωσης πρωταθλημάτων / αγωνιστικό τμήμα, όπου αναφέρονταν ότι:

" Σε απάντηση σας γνωρίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

Α. Όσοι ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαια που βρίσκονται σε ισχύ.

Β. Όσα έχουν λήξει και δεν έχουν εκδοθεί καινούργια δελτία εφόσον το επιθυμούν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Γ. Εκπαιδευόμενοι, ερασιτέχνες εφόσον εκδοθούν δελτία επαγγελματία".

Στην συνέχεια η ίδια υπηρεσία έβγαλε τα νέα δελτία των δύο ποδοσφαιριστών με τα οποία αγωνίζονται. Συνεπώς καθώς από 1/7 οι δανεικοί επιστρέφουν στις ομάδες και έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν, ενώ εκδόθηκαν και τα δελτία των έξι νεαρών που ανήκουν στην περίπτωση Γ' και θα μπορούν αγωνιστούν και αυτοί στην συνέχεια των πλέϊ οφ.

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ