ΤΣΕΛΣΙ

Τσεχ: "Ο Λάμπαρντ παραμένει σημαντικός για την Τσέλσι"

Τσεχ: "Ο Λάμπαρντ παραμένει σημαντικός για την Τσέλσι"

Ο Πετρ Τσεχ δηλώνει ότι μπορεί να υπάρξει αλλαγή στην πιθανολογούμενη αποχώρηση του Λάμπαρντ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το ταλέντο του Φρανκ Λάμπαρντ και η πορεία του στην Τσέλσι δεν χρειάζονται επιβεβαίωση. Από το καλοκαίρι του 2001 ο Άγγλος μέσος αποτελεί την ζωντανή ιστορία των "μπλε".

Ωστόσο, όπως όλα τα ωραία πράγματα κάποτε έχουν ένα τέλος και αυτό φαίνεται ότι θα συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι μεταξύ της Τσέλσι και του διεθνή μέσου.

Η Τσέλσι αρνείται να του ανανεώσει το συμβόλαιο και οι φήμες για αποχώρηση του είτε για άλλη αγγλική ομάδα είτε για τις ΗΠΑ και του Λος Άντζελες Γκάλαξι πληθαίνουν.

Ο Πετρ Τσεχ προσπαθεί να ανατρέψει αυτή την κατάσταση με δηλώσεις στήριξης προς τον Λάμπαρντ.

" Μένουν έξι μήνες μέχρι το τέλος της σεζόν. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Δεν είμαι ο διευθυντής του συλλόγου αλλά αν συνεχίσει να αγωνίζεται όπως τώρα δεν μου φαίνεται απίθανο να παραμείνει.

Η Τσέλσι έχει αλλάξει καθώς έχει μεγαλώσει ο μ.ο ηλικίας ωστόσο, ο Λάμπαρντ παραμένει σημαντικός για την ομάδα.

Μπορεί να μην ξεκινάει σε κάθε παιχνίδι ή να μην παίζει σε κάθε παιχνίδι αλλά όποτε αγωνίζεται τότε προσδίδει ποιότητα και εμπειρία και είναι κάτι πολύ ωραίο να παρακολουθείς. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια ήταν ένας φανταστικός παίκτης όταν τον γνώρισα και συνεχίζει να είναι".

Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν έχει ακόμα αποφασίσει για την παραμονή ή όχι του Λάμπαρντ και αυτό τόνισε για ακόμα μία φορά με δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Στόουκ.

"' Εχω μιλήσει 100 φορές για το θέμα. Είναι καλός παίκτης και έχει συμβόλαιο. Πρέπει να διατηρήσει την φόρμα του και δεν αποτελεί για την δεδομένη χρονική στιγμή θέμα για μας".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ