ΤΣΕΛΣΙ

"Τίτλοι τέλους" για Ιλάριο

"Τίτλοι τέλους" για Ιλάριο

Ο Ενρίκε Ιλάριο αποφάσισε στα 38 του χρόνια να σταματήσει την καριέρα του και να κρεμάσει τα γάντια του. Παραμένει στην Τσέλσι από άλλο πόστο. Διαβάστε τι ανέφερε στο Instagram.

Την απόφαση να κρεμάσει τα γάντια του πήρε σε ηλικία 38 ετών ο Ενρίκε Ιλάριο. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας αποφάσισε να βάλει "τίτλους" τέλους, όντας στην Τσέλσι από την σεζόν 2006-07. Μεταξύ άλλων, κατέκτησε πρωτάθλημα Αγγλίας, Champions League και Europa League, ενώ θα παραμείνει στην ομάδα, έχοντας ρόλο δίπλα στον Ζοζέ Μουρίνιο.

Συγκεκριμενα, έγραψε: "Γεια σε όλους. Ύστερα από 20 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, πήρα την δύσκολη απόφαση να κρεμάσω τα γάντια μου. Δεν ήταν μια ξαφνική ή εύκολη απόφαση και η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο, αλλά δεν μπορούσα να απορρίψω την πρόταση της διοίκησης.

Τώρα έχω την ευκαιρία, όχι μόνο να μείνω στον χώρο, αλλά να μεταδώσω την εμπειρία μου στη νέα γενιά τερματοφυλάκων. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες που είχα την περηφάνια να εκπροσωπήσω σε αυτές και σε όλους τους προπονητές που δουλεύουν στο παρασκήνιο, στους πολλούς συμπαίκτες μου που δουλέψαμε μαζί από την πρώτη μέρα και με βοήθησαν όχι μόνο να γίνει καλύτερος παίκτης αλλά και άνθρωπος. Για όλα αυτά είμαι ευγνώμων.

Είμαι τυχερός και είχα την τιμή να συνεργαστώ με σπουδαίους παίκτες και προπονητές. Το τελευταίο και όχι το τελευταίο είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Σας αγαπάω όλους και σας εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σας".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ