ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει Ρούντι η Τσέλσι, "βλέπει" και Μπρούμα

Θέλει Ρούντι η Τσέλσι, "βλέπει" και Μπρούμα

Πρόταση για τον Τζον Ρούντι, η οποία απορρίφθηκε από τη Νόριτς, κατέθεσε η Τσέλσι. Διαβάστε πόσο μεγάλη είναι η διαφορά μεταξύ "καναρινιών" και Λονδρέζων και ποιο είναι το επιπλέον προτέρημα του 26χρονου. Ακόμη, "αρέσει" ο Μπρούμα, ενδιαφέρεται για Ντεμπά Μπα η Γουέστ Μπρομ.

Τη δική του Τσέλσι θα προσπαθήσει να φτιάξει ο Ζοζέ Μουρίνιο και γι' αυτό κάποιες αλλαγές είναι αναγκαίες.

Ο Πορτογάλος έχει εντοπίσει που χρειάζεται να ενισχυθεί η ομάδα του και μία από τις θέσεις στις οποίες θα ήθελε να αποκτήσει παίκτη είναι εκείνη του τερματοφύλακα, προκειμένου να υπάρχει ανταγωνισμός για τον Πετρ Τσεχ μετά τον νέο δανεισμό του Τιμπό Κουρτουά στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sun" ο Μουρίνιο ζήτησε τον Τζον Ρούντι για τον οποίο η Τσέλσι κατέθεσε πρόταση 5 εκατομμυρίων λιρών. Η φετινή σεζόν του Άγγλου τερματοφύλακα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, όμως, πέρυσι είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις κάνοντας τον Ρόι Χόντσον να τον συμπεριλάβει στο Euro 2012, το οποίο τελικά έχασε λόγω τραυματισμού.

Ο Κρις Χιούτον εκτιμά πολύ τον συγκεκριμένο παίκτη, δε θα ήθελε να τον χάσει και αυτός είναι ο λόγος που η πρόταση της Τσέλσι απορρίφθηκε. Συν τοις άλλοις τα "καναρίνια" τον κοστολογούν στα 10 εκ. λίρες, ενώ είναι σημαντικό πως πρόκειται για γηγενή παίκτη. Κάθε ομάδα υποχρεούται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Premier League να έχει έναν συγκεκριμένο αριθμό γηγενών ποδοσφαιριστών (8) και αυτός είναι ένας από τους λόγους που θέλει τον Ρούντι η Τσέλσι, η οποία δυσκολεύεται να δηλώσει τόσους.

Θέλει Ρούντι η Τσέλσι, "βλέπει" και Μπρούμα

Εν τω μεταξύ, την περίπτωση του Μπρούμα εξετάζει ενδελεχώς σύμφωνα με τους "Times" ο Μουρίνιο, ο οποίος έχει ζητήσει να γίνει πρόταση για τον ταλαντούχο συμπατριώτη του. Ο 18χρονος έχει πετύχει ήδη πέντε γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια του Mundial U20 της Τουρκίας δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία. Πολύ καλές εντυπώσεις είχε αφήσει και στο περσινό Euro U19, στο οποίο είχε τραβήξει πιθανότατα και πάλι την προσοχή του "Special One", αφού ο τελευταίος τον έχει στη λίστα του από τότε που ήταν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τέλος, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραχώρηση κάποιων παικτών από τους "μπλε" με τον Ντεμπά Μπα να είναι από τους πρώτους στη λίστα. Ο Ιβοριανός δεν κάνει στον Μουρίνιο και αρκετές ομάδες περιμένουν στη γωνία. Μία εξ αυτών είναι σύμφωνα με τους "Times" η Γουέστ Μπρομ του Στιβ Κλαρκ. Ο τελευταίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Μουρίνιο και αυτό θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο. Ιδανικά οι "μπάγκις" θα προτιμούσαν να πάρουν εκ νέου δανεικό τον Ρομελού Λουκακού, αλλά επειδή αυτό είναι δύσκολο ενδέχεται να κινηθούν για την αγορά του Μπα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ