ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει Μιράντα ο Μουρίνιο

Atletico de Madrid's Joao Miranda from Brazil celebrates after winning the Copa del Rey final soccer match against Real Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Friday, May 17, 2013. (AP Photo/Andres Kudacki)
Μιράντα AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει έναν παίκτη στην άμυνα και ο Μιράντα της Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται ψηλά στη λίστα του. Διαβάστε πόσα χρήματα προσφέρει η Τσέλσι.

Ο 30άχρονος αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 όμως η παραμονή του στην Ισπανία δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Βέβαια στην Ατλέτικο φρόντισαν και έβαλαν ρήτρα 30 εκ. ευρώ, γεγονός που σημαίνει πως υπάρχουν χρήματα για ικανό αντικαταστάτη.

Μπορεί όμως να δώσει ομάδα αυτά τα χρήματα για ποδοσφαιριστή που κλείνει τα 30 του χρόνια; Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία και την Ισπανία, η Τσέλσι προσφέρει το πολύ 25 εκ. ευρώ για τον Μιράντα.

Από την πλευρά του ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει να τον κρατήσει και μάλιστα σκέφτεται να του προτείνει πρόωρη επέκταση συμβολαίου για να κλείσει το θέμα.

Ο ίδιος ο Μιράντα δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει. Η προοπτική να αγωνιστεί στην Τσέλσι ή την Μπαρτσελόνα δεν τον αφήνει αδιάφορο, αφού δεν θα έχει άλλη ευκαιρία στην καριέρα του για ένα τόσο μεγάλο βήμα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ