ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει Λαβέτσι η Τσέλσι

Θέλει Λαβέτσι η Τσέλσι
© ANDY HOOPER

Δίαυλος επικοινωνίας έχει ανοίξει ανάμεσα σε Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν με την πρώτη να θέλει τον Αργεντινό και τη δεύτερη να ορέγεται κι άλλους παίκτες των Λονδρέζων μετά τον Λουίζ.

Κρούση για την απόκτηση του Εζεκέλ Λαβέτσι έχει κάνει η Τσέλσι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Λονδρέζοι ρώτησαν για την τιμή του Αργεντινού, ο οποίος δε θα είχε αντίρρηση να μετακομίσει στην Premier League.

Είναι γνωστό πως ο Ζοζέ Μουρίνιο θα προσπαθήσει να ενισχύσει πολύ την επιθετική του γραμμή κι εκτός του Ντιέγκο Κόστα επιθυμία του είναι να αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης. Ο Λαβέτσι έχει κάνει καλά παιχνίδια κόντρα στην Τσέλσι τόσο με την Παρί όσο και με τη Νάπολι και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο.

Παρεμπιπτόντως, Τσέλσι και Παρί είναι σε επικοινωνία τον τελευταίο καιρό μετά τη μεταγραφή του Νταβίντ Λουίζ στη δεύτερη, η οποία έχει στο στόχαστρό της κι άλλους παίκτες. Ο Λοράν Μπλαν έχει παραδεχτεί πως ένας από τους πρώτους στόχους του είναι ο Εντέν Αζάρ, όμως, στη λίστα του υπάρχουν και τα ονόματα των Οσκάρ και Πετρ Τσεχ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ