ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει Φαλκάο η Τσέλσι, δίνει Τόρες

Θέλει Φαλκάο η Τσέλσι, δίνει Τόρες

Στο στόχαστρο της Τσέλσι βρίσκεται ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος δεν είναι ικανοποιημένος απ' όσα έχει βρει στο Μονακό. Οι "μπλε" έχουν προσεγγίσει τους εκπροσώπους του Κολομβιανού, ενώ προτίθενται να δώσουν και τον Φερνάντο Τόρες.

Δεν είναι λίγα τα σενάρια που έχουν δημιουργηθεί από τη στιγμή που ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε το παρών στο φιλικό του Βελγίου με την Κολομβία.

Η "Express" αναφέρει πως ο Πορτογάλος ήταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να δει τους παίκτες του, Έντεν Αζάρ, Τιμπό Κουρτουά και Κέβιν ντε Μπρούιν, όμως, ισχυρίζεται πως είναι υπαρκτό και το ενδιαφέρον για τον Κολομβιανό επιθετικό.

Ο Φαλκάο σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν είναι ευχαριστημένος στη Μονακό και ένα από τα πράγματα που τον απασχολεί είναι η υποστήριξη που έχουν οι Μονεγάσκοι στους εντός έδρας αγώνες τους, η οποία είναι μηδαμινή. Ήδη οι "μπλε" έχουν προσεγγίσει τους εκπροσώπους του, ενώ δε θα είχαν αντίρρηση να δώσουν ως έμψυχο αντάλλαγμα και τον Φερνάντο Τόρες, παρόλο που ο Ισπανός παρουσιάζεται σαφέστατα βελτιωμένος.

BANGKOK, THAILAND - JULY 17: Kevin De Bruyne of Chelsea FC running to the ball during the international friendly match between Chelsea FC and the Singha Thailand All-Star XI Rajamangala Stadium on July 17, 2013 in Bangkok, Thailand.  (Photo by Thananuwat Srirasant/Getty Images)
BANGKOK, THAILAND - JULY 17: Kevin De Bruyne of Chelsea FC running to the ball during the international friendly match between Chelsea FC and the Singha Thailand All-Star XI Rajamangala Stadium on July 17, 2013 in Bangkok, Thailand. (Photo by Thananuwat Srirasant/Getty Images) GETTY IMAGES

Εν τω μεταξύ, τον Ιανουάριο θα αποφασίσει για το μέλλον του ο Ντε Μπρούιν, ο οποίος τελευταία δεν υπολογίζεται από τον Μουρίνιο. Ο Βέλγος σε ερώτηση που του έγινε για το αν σκέφτεται να πάει δανεικός είπε: "Ίσως. Η Τσέλσι είναι ο εργοδότης μου, επομένως, εκείνη αποφασίζει. Δε χρειάζεται να μιλήσω τώρα για κάτι που μπορεί να συμβεί τον Ιανουάριο, Νοέμβριο έχουμε. Αισθάνομαι καλά. Ο προπονητής μου είχε είπε τον Ιούλιο ότι έπρεπε να μείνω και δεν το έχω μετανιώσει".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ