ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει 12 εκ.λίρες και... Λάμπαρντ ο Μουρίνιο

Θέλει 12 εκ.λίρες και... Λάμπαρντ ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα απαιτήσει από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς ετήσιο συμβόλαιο 12.000.000 λιρών και την παραμονή του Λάμπαρντ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" για να υπογράψει στην Τσέλσι, αποκάλυψε αγγλικό μέσο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Daily Mirror", ο "Special One" έχει θέσει συγκεκριμένη τιμή προκειμένου να επιστρέψει στην Τσέλσι έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του, αξιώνοντας από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς το ποσό των 12.000.000 λίρες το χρόνο, δηλαδή 2 εκατομμύρια παραπάνω από όσα κερδίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτός δεν είναι όμως ο μοναδικός όρος που πρέπει να ικανοποιήσει ο Ρώσος μεγιστάνας ώστε να πείσει τον Μουρίνιο να γυρίσει στα παλιά του λημέρια, με τον 50χρονο να έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Λάμπαρντ στους "μπλε".

Ο διόσκουρος της Τσέλσι μαζί με τον Τέρι ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Μουρίνιο στην τριετία που κάθησε στον πάγκο της Τσέλσι (2004-07), με τον νυν τεχνικό της Ρεάλ να έχει διαμηνύσει πως θέλει τον 34χρονο άσο και στη δεύτερη θητεία του στους Λονδρέζους.

Θέλει 12 εκ.λίρες και... Λάμπαρντ ο Μουρίνιο

Κάτι τέτοιο φυσικά μόνο εύκολο δεν είναι, με τον Άγγλο μέσο να μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι και να έχει προτάσεις μεταξύ άλλων από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λος Άντζελες Γκάλαξι και αρκετούς ιταλικούς συλλόγους.

Τέλος, όπως συμπληρώνει το σχετικό δημοσίευμα, σημαντική προϋπόθεση ώστε να υπάρχει νέα συνεργασία Μουρίνιο-Αμπράμοβιτς είναι η παρουσία της Τσέλσι στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο Πορτογάλος θεωρεί πως δύσκολα θα μπορέσει να πείσει μεγάλα ονόματα να έρθουν στο "Στάμφορντ Μπριτζ"

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ