ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει τον Βεράτι η Τσέλσι

Θέλει τον Βεράτι η Τσέλσι

Ο Μάρκο Βεράτι βρίσκεται στο στόχαστρο της Τσέλσι, ενόψει Ιανουαρίου. Τι δήλωσε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για πιθανή μετακίνηση του στην Αγγλία.

Στον Μάρκο Βεράτι στρέφει το βλέμμα της η Τσέλσι, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει δώσει το ελεύθερο στον Αντόνιο Κόντε κι έτσι ο Ιταλός κόουτς καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", η Τσέλσι επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον 24χρονο μέσο, ο οποίος αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως φαίνεται, επιθυμεί να προσθέσει μια ποιοτική λύση στο κέντρο, μιας κι όπως είναι γνωστό ο Κόντε δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σεσκ Φάμπρεγας.

Οι "μπλε" διανύουν εξαιρετική πορεία στην Premier League, ευρισκόμενοι ένα βαθμό πίσω απ' την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Είναι φυσιολογικό ο πρόεδρος της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, να θέλει να ενισχύσει το ρόστερ και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο.

Βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του, μιας κι ανανέωσε τη συνεργασία του με τον γαλλικό σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι για ακόμη πέντε χρόνια. Όμως, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή δήλωσε: "Τα συμβόλαια φτιάχνονται και διαλύονται μέσα σε τρία λεπτά". Μήνυμα, το οποίο είναι σίγουρα ενθαρρυντικό για την Τσέλσι, ενώ συνέχισε:

"Θα δούμε τους στόχους της Παρί. Για την ώρα ο Βεράτι είναι χαρούμενος, αλλά θέλει να κερδίσει κάτι σημαντικό στην καριέρα του. Δεν μπορεί να μείνει σε μια ομάδα που δεν κερδίζει ευρωπαϊκούς τίτλους".

Ο Μάρκο Βεράτι ξεκίνησε την καριέρα του στην Πεσκάρα, ενώ απ' το καλοκαίρι του 2012 αγωνίζεται με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα με την ομάδα του Παρισιού, ενώ μετρά και δύο κατακτήσεις κυπέλλου Γαλλίας. Έχει αγωνιστεί σε 173 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα πέντε φορές.

Επιπλέον, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 47χρονος τεχνικός έχει ανάψει το "πράσινο φως" στους Όμπι Μίκελ και Σεσκ Φάμπρεγας, να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ