ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει την Παρί για αντίπαλο ο Μουρίνιο

Θέλει την Παρί για αντίπαλο ο Μουρίνιο

Την επιθυμία του η κλήρωση των "16" του Champions League να φέρει στο δρόμο της Τσέλσι την Παρί Σεν Ζερμέν, εξέφρασε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

"Δεν παίξαμε εξαιρετικά αλλά παίξαμε όσο καλά χρειαζόταν για να είμαστε ήρεμοι. Το παιχνίδι ήταν πάντα υπό τον έλεγχό μας και δεν κινδυνέψαμε.

Αυτη΄τη σεζόν είχαμε μερικές φανταστικές εμφανίσεις και απόψε είχαμε στιγμές καλού ποδοσφαίρου, δημιουργίας και δυναμικού παιχνιδιού.

Δεν παίξαμε καλά για 90 λεπτά αλλά ήταν μία εμφάνιση αρκετά καλή για να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα", τόνισε ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά το 2-0 επί της Χαλ, σε ένα ματς που διατηρήθηκε μάλιστα η παράδοση που θέλει τη Χαλ να αγνοεί τη νίκη στο "Στάμφορντ Μπριτζ" στα 108 χρόνια της ιστορίας της!

Φυσικά, από τη στιγμή που η Τσέλσι είχε μία ακόμα "ημέρα στη δουλειά" και δεν στραβοπάτησε, το ενδιάφερον στη συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου τεχνικού στράφηκε κάποια στιγμή στην κλήρωση του Champions League που θα λάβει χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας, με τον Μουρίνιο να "δίνει είδηση":

"Δεν έχουμε πολλές επιλογές αφού υπάρχουν πέντε πιθανοί αντίπαλοι. Για να το κάνω πάντως πιο εύκολο για όλους θα έλεγα την Παρί Σεν Ζερμέν.

Είναι εύκολο για μας αλλά και τους οπαδούς μας να ταξιδέψουν και δεν θα χρειάζεται να ξοδέψουν πολλά χρήματα για να πάνε στη Γαλλία.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία πολύ καλή ομάδα και θα προτιμούσα μία πραγματικά καλή ομάδα ώστε να έχουν κίνητρα οι παίκτες μου. Οπότε αν ήταν να διαλέξω, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν γίνεται, θα έλεγα την Παρί".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ