ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει Ντιαουαρά η Τσέλσι

Θέλει Ντιαουαρά η Τσέλσι
2016 GETTY IMAGES

Τον Αμαντού Ντιαουαρά φαίνεται ότι θέλει να εντάξει στο ρόστερ της η Τσέλσι, ενόψει Ιανουαρίου. Ο Αντόνιο Κόντε έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του 19χρονου μέσου.

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Αμαντού Ντιαουαρά φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Τσέλσι, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ο νεαρός έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα της Νάπολι.

Βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωση του, μιας κι ο 19χρονος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021. Μπορεί να μην βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Μαουρίτσιο Σάρι, αλλά είναι σίγουρα παρακαταθήκη για το μέλλον της Νάπολι.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Αντόνιο Κόντε επιθυμεί να εντάξει τον Ντιαουαρά άμεσα στο ρόστερ της Τσέλσι. Γι' αυτό έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "μπλε" είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν σχεδόν 50 εκ. ευρώ, έτσι ώστε να τον κάνουν δικό τους.

Ο Αμαντού Ντιαουαρά ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα απ' την ιταλική Σαν Μαρίνο (2014/15), ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Μπολόνια, με την οποία κατάγραψε 34 συμμετοχές στη Serie A. Με τις εμφανίσεις του έπεισε τους ανθρώπους της Νάπολι να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του και εν τέλει να τον αποκτήσουν έναντι 15 εκ. ευρώ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ