ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει Μιράντα η Τσέλσι

Θέλει Μιράντα η Τσέλσι

Το φλερτ του Μουρίνιο με τον Μιράντα δεν αποκλείεται να ευοδωθεί με ένα χρόνο καθυστέρηση με την Ατλέτικο να φέρεται πιο διαλλακτική στην παραχώρηση του.

Το πλήρωμα του χρόνου για την αποχώρηση του Μιράντα από την Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως έχει φτάσει. Σε λίγους μήνες ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός συμπληρώνει τα 31 του χρόνια και με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2016 φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για να τον πουλήσουν οι Μαδριλένοι.

Πέρσι το καλοκαίρι τόσο η Τσέλσι όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η υπόθεση.

Φέτος δεν αποκλείεται και πάλι να κονταροχτυπηθούν οι δύο αγγλικές ομάδες για να τον κάνουν δικό τους. Η βασική διαφορά είναι πως φέτος η Ατλέτικο φέρεται να είναι διατεθειμένη να ακούσει προτάσεις κάτω των 30 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που ήταν πέρσι η τιμή εκκίνησης.

Ο Μιράντα βρίσκεται στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2011 και το πενταετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει ολοκληρώνεται το 2016. Η Τσέλσι παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μίκαελ Εμενάλο βρέθηκε στην Ισπανία.

Ο τεχνικός διευθυντής των μπλε παρακολούθησε την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μάλαγα η οποία ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-2. Σε αυτό το παιχνίδι, όπως και στα περισσότερα άλλωστε των Μαδριλένων, ο Μιράντα αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ