ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει Γιορέντε για μπακ απ του Ντιέγκο Κόστα η Τσέλσι

Θέλει Γιορέντε για μπακ απ του Ντιέγκο Κόστα η Τσέλσι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "AS", η Τσέλσι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού της Σουόνσι, Φερνάντο Γιορέντε ως μπακ απ του Ντιέγκο Κόστα.

Στο στόχαστρο της Τσέλσι φέρεται να βρίσκεται ο Φερνάντο Γιορέντε, σύμφωνα με δημοσίευμα της " AS". Η ηλεκτρονική έκδοση της σπανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Αντόνιο Κόντε δεν έχει μείνει καθόλου ευχαριστημένος απ' τον Μιτσί Μπατσουαγί, με αποτέλεσμα να αναζητά έναν επιθετικό που θα αποτελέσει το μπακ απ του Ντιέγκο Κόστα.

Πρώτος στη λίστα βρίσκεται ο Ισπανός στράικερ, με τον οποίο συνυπήρξε στη Γιουβέντους τη σεζόν 2013/14 και γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητές του. Ο Γιορέντε αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι απ' τη Σουόνσι με κανονική μεταγραφή απ' τη Σεβίλλη, όμως λόγω της κάκιστης πορείας των "κύκνων" δεν κατάφερε να δείξει την αξία του.

Οι "μπλε" θέλουν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία και να τον κάνουν "δικό" τους είτε ως δανεικό είτε με κανονική μεταγραφή. Τη φετινή σεζόν ο έμπειρος επιθετικός έχει σημειώσει 6 γκολ σε 16 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις και όπως είναι λογικό, δεν θα ήταν αρνητικός να μετακομίσει στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και στην πρωτοπόρο της Premier League, Τσέλσι.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ