ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει Αθπιλικουέτα η Μπαρτσελόνα

Chelsea's Cesar Azpilicueta, left, celebrates scoring a goal with Nathan Ake during the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 15, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea's Cesar Azpilicueta, left, celebrates scoring a goal with Nathan Ake during the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 15, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Η απόκτηση του Αντόνιο Ρίντιγκερ φέρνει τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα στην έξοδο της Τσέλσι και πιο κοντά στη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον "Cadena Cope".

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεδομένα αρέσει στον τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο 27χρονος Ισπανός αμυντικός της Τσέλσι, Θέσαρ Αθπιλικούετα, είναι στο Λονδίνο από το 2012 αλλά η έλευση του Αντόνιο Ρίντιγκερ από τη Ρόμα τον φέρνει στα πρόθυρα αποχώρησης από τους "μπλε".

Σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, "Cadena COPE", οι "μπλαουγκράνα" θέλουν τον Αθπιλικουέτα και τα νέα δεδομένα στη αγγλική ομάδα ενδεχομένως να διευκολύνουν την αποχώρηση του Ισπανού από την Τσέλσι και την επιστροφή του στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα μήνα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στον "Guardian": "Είναι τιμή μου να με εμπλέκουν σε μεταγραφικά σενάρια με την Μπαρτσελόνα. Αυτό σημαίνει ότι παίζω καλά. Είναι αποτέλεσμα της καλής σεζόν στην Premier League". Την περασμένη σεζόν, ο Αθπιλικουέτα είχε 38 συμμετοχές με τους "μπλε" κι ένα γκολ (απέναντι στη Γουότφορντ) στην Premier League, 6 στο FA Cup και 3 στο League Cup.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ