ΤΣΕΛΣΙ

Τέρι: "Παλεύω για την οικογένειά μου"

Τέρι: "Παλεύω για την οικογένειά μου"
© CHELSEA FC/PRESS ASSOCIATION IMA

Ο Τζον Τέρι δήλωσε πως παλεύει για την επέκταση του συμβολαίου του με την Τσέλσι προκειμένου να διασφαλίσει ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον για τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Ο Τζον Τέρι σκόραρε στον τελικό του League Cup το πρώτο γκολ της Τσέλσι κόντρα στην Τότεναμ (το τελικό 2-0 γράφτηκε από τον Ντιέγκο Κόστα) και ήταν ο MVP της αναμέτρησης, σε ένα ματς που είχε ιδιαίτερη σημασία για εκείνον.

Αιτία το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Τσέλσι το οποίο λήγει σε μερικούς μήνες και ο αρχηγός δεν έκρυψε με δηλώσεις του τη σφοδρή επιθυμία του να παραμείνει "μπλε" και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

"Δίνω μάχη για το μέλλον μου, για το μέλλον της οικογένειάς μου και θέλω να δώσω τα πάντα. Δεν ξέρω πόσος χρόνος μου έχει μείνει.

Τέρι: "Παλεύω για την οικογένειά μου"
© BPI

Ελπίζω να έχω μερικά χρόνια ακόμα μπροστά μου αλλά εάν αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά εδώ ελπίζω να αποχωρήσω με δυναμικό τρόπο", τόνισε ο Τέρι ο οποίος αποκάλυψε πως αν φύγει από το "Stamford Bridge" δεν θα πάει σε άλλη ομάδα, ούτε θα παίξει σε χαμηλότερη κατηγορία.

Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: "Ο προπονητής έχει καθήσει μαζί μου και μου έχει πως αν δουλέψω σκληρά θα μείνω και άλλα χρόνια στην ομάδα και θα παίξω. Εάν όμως δεν το κάνω υπάρχουν άλλοι νεότεροι παίκτες που μπορούν να παίξουν και να παλέψουν για τις θέσεις του.

Τέρι: "Παλεύω για την οικογένειά μου"
© GETTY IMAGES

Αυτή είναι κομβική χρονιά. Παλεύω για τον εαυτό μου και για την οικογένειά μου αλλά και για να αποδείξω πως κάποιοι άνθρωποι κάνουν λάθος".

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η Τσέλσι αναμένεται να προσφέρει στον 34χρονο σέντερ μπακ μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας το ερχόμενο καλοκαίρι με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 150.000 λιρών.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ