ΤΣΕΛΣΙ

Ο αμφιλεγόμενος χαιρετισμός του Τέρι

Ο αμφιλεγόμενος χαιρετισμός του Τέρι

Ένα στιγμιότυπο που δείχνει τον Τζον Τέρι να μην δίνει το χέρι του σε μαύρο φίλαθλο, αλλά μόνο σε λευκούς έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση στην Αγγλία. Ξεγελάει η εικόνα; (VIDEO)

Ο Τζον Τέρι άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Τότεναμ και ταυτόχρονα το δρόμο για την κατάκτηση του 5ου League Cup για τους Μπλε.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι παίκτες της Τσέλσι ανέβηκαν τα σκαλιά του "Γουέμπλεϊ" με σκοπό να παραλάβουν τα μετάλλια τους και φυσικά το τρόπαιο.

Κάπου εκεί ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον Τζον Τέρι σε μία περίεργη στιγμή. Την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά, ένας μαύρος φίλαθλος άπλωσε το χέρι του για να τον συγχαρεί, με τον αρχηγό της Τσέλσι να τον προσπερνά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο Τέρι έδωσε το χέρι του στον επόμενο... λευκό φίλαθλο. Ήταν απλά μία αδράνεια της στιγμής; Είχε αλλού το μυαλό του;

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως και να χει, στην Αγγλία η συγκεκριμένη κίνηση έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση. Θυμίζουμε πως ο Τζον Τέρι το 2012 κρίθηκε ένοχος από την αγγλική ομοσπονδία για ρατσιστική συμπεριφορά στον Άντον Φέρντιναντ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ