ΤΣΕΛΣΙ

Τα δάκρυα του Ουίλιαν για τη μητέρα του

Τα δάκρυα του Ουίλιαν για τη μητέρα του

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Τσέλσι, Ουίλιαν, έχασε τη μητέρα του πριν από δύο μήνες και ξέσπασε σε δάκρυα μετά το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση με τη Στόουκ. (video, φωτογραφίες)

Το προηγούμενο έτος (2016) ήταν δύσκολο για τον 28χρονο διεθνή Βραζιλιάνο μέσο της Τσέλσι, Ουίλιαν, καθώς έχασε τη μητέρα του. "Ήταν πολύ σημαντική στη ζωή μου και πάντα θα είναι. Τώρα πρέπει να σκεφτώ καλά πράγματα, να συνεχίσω να δουλεύω και να συνεχίσω να παίζω", είχε υποστηρίξει λίγες ημέρες μετά την απώλεια της μητέρας του.

Ωστόσο, έρχονται πάντα εκείνες οι στιγμές στο μυαλό, αναπόφευκτα, που όλη η φόρτιση εξωτερικεύεται. Όπως συνέβη στην πρόσφατη εντός έδρας αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Στόουκ (4-2), κατά την οποία ο Βραζιλιάνος πέτυχε δύο γκολ.

Δείτε τα δάκρυα του Βραζιλιάνου στο παρακάτω video με τα highlights του ματς:

Στο δεύτερο γκολ δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα, προκαλώντας συγκίνηση. Μέχρι και ο τεχνικός του, Αντόνιο Κόντε, μίλησε γι' αυτό μετά τη λήξη του ματς:

"Είμαι χαρούμενος για τον Ουίλιαν. Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη ήταν αυτή η περίοδος γι' αυτόν. Είναι καλό παιδί και το αξίζει, για το δύσκολο διάστημα που πέρασε. Προσπαθήσαμε να του συμπαρασταθούμε. Αλλά, δεν είναι εύκολο".

Τα δάκρυα του Ουίλιαν για τη μητέρα του

Τα δάκρυα του Ουίλιαν για τη μητέρα του

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ