ΤΣΕΛΣΙ

''Συμφωνία Ρόμα-Τσέλσι για Τζέκο και Έμερσον''

''Συμφωνία Ρόμα-Τσέλσι για Τζέκο και Έμερσον''

Κοντά στην απόκτηση των ποδοσφαιριστών της Ρόμα, Έντιν Τζέκο και Έμερσον Παλμιέρι, βρίσκεται η Τσέλσι, σύμφωνα με την ''Mirror''. Τι ποσό αναμένεται να βγάλουν από τα ταμεία τους οι Λονδρέζοι.

Από τις αρχές Ιανουαρίου είχε φανεί η πρόθεση των ανθρώπων της Τσέλσι για την απόκτηση τόσο ενός επιθετικού όσο και ενός αριστερού μπακ. Τα δύο αυτά κενά φαίνεται πως θα καλυφθούν από ποδοσφαιριστές της Ρόμα. Ο λόγος για τον επιθετικό, Έντιν Τζέκο και τον αριστερό μπακ, Έμερσον Παλμιέρι.

Ο 31χρονος Βόσνιος έρχεται στο Stamford Bridge για να αποτελέσει ένα αξιόπιστο μπακ απ του Άλβαρο Μοράτα, θέση στην οποία ζητούσε άμεση ενίσχυση ο Αντόνιο Κόντε, ενώ ο Έμερσον έρχεται να προστεθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών Αγγλίας, αντικαθιστώντας τον Κένεντι, ο οποίος φεύγει με τη μορφή δανεισμού για τη Νιουκάστλ.

Η συμφωνία για τους δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να κλείσει στα 56.000.000 ευρώ, με τους Ρωμαίους να λαμβάνουν μόνο χρήματα. Η Τσέλσι επιθυμούσε να δώσει τον Βέλγο επιθετικό, Μισί Μπατσουαγί ως αντάλλαγμα, μειώνοντας το χρηματικό κόστος της συμφωνίας. Κάτι που δεν είχε τη συγκατάθεση της Ρόμα, η οποία δεν ήθελε έμψυχα ανταλλάγματα.

Photo Credits: AS Roma Twitter

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ