ΤΣΕΛΣΙ

Στην πόρτα της εξόδου ο Ντρογκμπά

SUNDERLAND, ENGLAND - FEBRUARY 01:  Didier Drogba of Chelsea reacts during the Barclays Premier League match between Sunderland and Chelsea at the Stadium of Light on February 1, 2011 in Sunderland, England.  (Photo by Scott Heavey/Getty Images)
Ντρογκμπά GETTY IMAGES

Αγγλικό δημοσίευμα θέλει τους Ντρογκμπά, Μαλουντά, Όμπι Μίκελ, Ζιρκόφ και Μποσίνγκουα να βρίσκονται στους υπό παραχώρηση παίκτες ενόψει της μεταγραφικής σεζόν του καλοκαιριού.

Η αλήθεια είναι πως η επιτυχημένη ομάδα της Τσέλσι την προηγούμενη επταετία έχει αρχίσει να σβήνει, αφού ποδοσφαιριστές που στηρίχθηκε πάνω τους έχουν ξεπεράσει τα 32 τους χρόνια.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει σκοπό να ξηλώσει τον κορμό της ομάδας, με σκοπό να φτιάξει έναν καινούργιο. Σε όλα αυτά όμως υπάρχει ένα πρόβλημα...

Αυτό έχει να κάνει με το Financial Fair Play της UEFA, που θέλει σε τρία χρόνια από τώρα τις ομάδες να μην έχουν περισσότερα έξοδα από έσοδα, με σκοπό να συμμετέχουν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Η Τσέλσι ωστόσο τον Γενάρη έκανε ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα με την απόκτηση του Τόρες και του Νταβίντ Λουίζ, ξοδεύοντας περίπου 88.86 εκ. ευρώ!

Σύμφωνα με την "SUN" ο Ρώσος μεγιστάνας έχει σκοπό να φέρει στα ίσα τον οικονομικό ισολογισμό της ομάδας πουλώντας αρκετά από τα αστέρια της ομάδας του.

Ντρογκμπά, Μαλουντά, Όμπι Μίκελ, Ζιρκόφ και Μποσίνγκουα είναι οι πρώτοι που βρίσκονται στη λίστα της διοίκησης και μάλιστα μπορούν να φέρουν αρκετά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ