ΤΣΕΛΣΙ

Στην pole position για... Καπέλο

Στην pole position για... Καπέλο
© PA

Ο Φάμπιο Καπέλο επιθυμεί να επιστρέψει στο Νησί μετά το διαζύγιό του με την Εθνική Αγγλίας, με την Τσέλσι να είναι ο επικρατέστερος προορισμός σύμφωνα με τη "Daily Mail".

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις 6,5 εβδομάδες από την αποχώρησή του από τα "τρία λοντάρια" , όμως παρόλα αυτά ο Φάμπιο Καπέλο εμφανίζεται έτοιμος να επιστρέψει στο προσκήνιο, αναλαμβάνοντας μάλιστα έναν σύλλογο της Premier League.

Το γεγονός αυτό έχει ηχήσει το "καμπανάκι" σε αρκετές ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος, με την εφημερίδα "Daily Mail" να υποστηρίζει πως μία από αυτές είναι και η Τσέλσι, από τη στιγμή που ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αναζητεί έναν ικανό τεχνικό για να κρατήσει τα ηνία μετά το αποτυχημένο "πείραμα" με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας.

"Ο Φάμπιο θα χαρεί πολύ να αναλάβει μία αγγλική ομάδα από τη στιγμή που θα υπάρχει ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ.

Αυτό σημαίνει πως ο σύλλογος θα πρέπει να ικανοποιεί τις φιλοδοξίες του και να έχει τα χρήματα για να αγοράσει τους παίκτες που θα χρειάζεται.

Το ιδανικό για αυτόν θα ήταν να προπονήσει για άλλα δύο χρόνια και στην τρίτο χρόνο να δείξει τη δουλειά σε έναν νεότερο προπονητή πριν αποσυρθεί.

Αυτό που συνέβη με την Εθνική Αγγλίας δεν θα τον αποτρέψει από το να επιστρέψει στη χώρα, γιατί άλλωστε; Το ρεκόρ του με την Αγγλία ήταν καλό", τόνισε στο εν λόγω μέσο άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον "Δον Φάμπιο".

Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Τσέλσι εξετάζει πολύ σοβαρά και την περίπτωση του Λοράν Μπλαν για τη νέα σεζόν, ενώ στο κυνήγι του Φάμπιο Καπέλο είναι πολύ πιθανό να μπουν και οι Τότεναμ ( πιθανή η μετακόμιση του Ρέντναπ στην Εθνική Αγγλίας ) και Λίβερπουλ (αβέβαιο το μέλλον του Νταλγκλίς).

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ