ΤΣΕΛΣΙ

Πλησιάζει στην Τσέλσι ο Μπαμπά

Πλησιάζει στην Τσέλσι ο Μπαμπά

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει επιλέξει τον Ραχμάν Μπαμπά για την αριστερή πλευρά της άμυνας της Τσέλσι και η Άουγκσμπουργκ έχει δεχτεί πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ για την πώληση του.

Από τη γερμανική αγορά έχει επιλέξει ο Ζοσέ Μουρίνιο το επόμενο next best thing της άμυνας της Τσέλσι και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, σύντομα θα το φέρει στο Λονδίνο.

Ο περί ου ο λόγος, είναι ο Γκανέζος φουλ μπακ της Άουγκσμπουργκ, Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά, ο οποίος πληροί όλα τα κριτήρια που έχει θέσει ο Πορτογάλος προπονητής.

Η εφημερίδα Bild υποστήριξε ότι η Τσέλσι και η Άουγκσμπουργκ συμφώνησαν στην αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ, όμως, την πληροφορία διέψευσε ο μάνατζερ του.

"Αυτή η είδηση δεν είναι αληθινή. Είναι αλήθεια ότι η Τσέλσι έχει καταθέσει μία δελεαστική πρόταση στην Άουγκσμπουργκ, αλλά εκείνη δεν την έχει αποδεχτεί ακόμα" τόνισε ο Σάσκα Εμπάτσερ.

Ωστόσο, φρόντισε να διαμηνύσει την επιθυμία του πελάτη του για να μεταβεί στο Λονδίνο: "Εννοείται πως ο Μπαμπά θα ήθελε να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία, αυτή την πρόκληση".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ