ΤΣΕΛΣΙ

Πήρε Φιλίπε Λουίς από Ατλέτικο

Πήρε Φιλίπε Λουίς από Ατλέτικο

Στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής προχώρησε η Τσέλσι, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Φιλίπε Λουίς.

Μετά τον Ντιέγκο Κόστα που έκανε το δρομολόγιο Μαδρίτη-Λονδίνο και ο Φιλίπε Λουίς θα ακολουθήσει την ίδια διαδρομή το φετινό καλοκαίρι. Ατλέτικο και Τσέλσι ήρθαν σε συμφωνία για την μετακίνησή του στους "μπλε" με την ομάδα της Μαδρίτης να γνωστοποιεί την Τετάρτη μέσω επίσημης ανακοίνωσης πως ο Βραζιλιάνος μπακ θα υπογράψει τετρατές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.

Από την πλευρά της η ομάδα του δυτικού Λονδίνου επιβεβαίωσε τη συμφωνία χωρίς να κάνει λόγο για χρονική διάρκεια συμβολαίου, τονίζοντας πως απομένει να συμφωνήσει με τον 28χρονο άσο για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Σημειώνεται πως ο διεθνής Βραζιλιάνος αριστερός μπακ εντάχτηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2010 (από τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια) και στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο "Βιθέντε Καλδερόν" πανηγύρισε πρωτάθλημα και κύπελλο Ισπανίας, Europa League και Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ