ΤΣΕΛΣΙ

Πέδρο: "Δεν έφυγα από τη Μπαρτσελόνα για τα χρήματα"

Πέδρο: "Δεν έφυγα από τη Μπαρτσελόνα για τα χρήματα"

Ο Πέδρο αποχαιρέτησε τη Μπαρτσελόνα μέσω συνέντευξης Τύπου, στην οποία τόνισε πως έφυγε για να παίζει περισσότερο ενώ αποκάλυψε ότι τον έπεισε για Τσέλσι ο Μουρίνιο.

Επτά ολόκληρα χρόνια πέρασε στο "Camp Nou" ως μέλος της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα και 20 τίτλους πανηγύρισε αυτό το διάστημα με τους Καταλανούς, οπότε ήταν λογικό το "αντίο" του Πέδρο να είναι ξεχωριστό.

Πέδρο: "Δεν έφυγα από τη Μπαρτσελόνα για τα χρήματα"

Λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην Τσέλσι και την επομένη από το άκρως επιτυχημένο ντεμπούτο του με τους Λονδρέζους, ο 28χρονος Ισπανός διεθνής μεσοεπιθετικός βρέθηκε στη Βαρκελώνη όπου έκλεισε το κεφάλαιο "Μπαρτσελόνα" παραχωρώντας επίσημη συνέντευξη Τύπου.

"Δεν ήταν για τα χρήματα. Ήταν η ανάγκη να παίζω σταθερά. Κατά μία έννοια είμαι στενοχωρημένος που φεύγω. Υπήρχε μία επιλογή να μείνω, ήταν κατι που ήθελε ο σύλλογος. Το συζήτησα με όλους αλλά η προσφορά της Τσέλσι ήταν ελκυστική", δήλωσε αρχικά ο Πέδρο, απευθυνόμενος στους ρεπόρτερ που είχαν κατακλύσει την αίθουσα, και συνέχισε:

Πέδρο: "Δεν έφυγα από τη Μπαρτσελόνα για τα χρήματα"

Τα παιδιά των Μέσι και Πέδρο στη συνέντευξη Τύπου του Ισπανού άσου

"Το ευκολότερο πράγμα για μένα θα ήταν να μείνω, είναι μία δύσκολη απόφαση. Παίρνω ένα ρίσκο αλλά είμαι αποφασισμένος. Η Μπαρτσελόνα είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο, δεν υπάρχει άλλο μέρος όπως αυτό.

Όμως πήγα σε έναν σύλλογο που μου αρέσει όπου θα παίζω περισσότερο. Η περυσινή σεζόν ήταν από τις χειρότερές μου επειδή υπήρχε μεγάλος συναγωνισμός και δεν είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Πέδρο: "Δεν έφυγα από τη Μπαρτσελόνα για τα χρήματα"

Μέσι, Ινιέστα και Μπουσκέτς στην πρώτη σειρά των καθισμάτων στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του Πέδρο

Είμαι φιλόδοξος και ξέρω ότι θα ήταν δύσκολο να έχω μεγάλο χρόνο συμμετοχής εδώ. Είμαι χαρούμενος που έχω αυτή τη νέα πρόκληση".

Όσον αφορά στην πρόταση της Τσέλσι αλλά και στον Ζοζέ Μουρίνιο, ο πρώην πλέον άσος της "Μπάρτσα" δήλωσε: "Με κολάκευσε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον κάποιων εκ των μεγαλυτέρων συλλόγων της Αγγλίας όπως της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Σιτι και της Τσέλσι όμως η προσφορά της Τσέλσι με έπεισε περισσότερο.

Πέδρο: "Δεν έφυγα από τη Μπαρτσελόνα για τα χρήματα"

Μίλησα με τον Ζοζέ Μουρίνιο, είναι αλήθεια ότι μου τηλεφώνησε. Μου άρεσαν αυτά που μου είπε. Με έπεισε. Η ατμόσφαιρα στην Premier League είναι φανταστική, τα στάδια είναι πάντα γεμάτα και είναι ένα ελκυστικό πρωτάθλημα για τους θεατές".

"Σας ευχαριστώ όλους για αυτά που έζησα και έμαθα σε αυτό το σύλλογο. Καλή τύχη και συνεχίστε τις επιτυχίες", έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter ο Πέδρο αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης, ανεβάζοντας παράλλλα μία φωτογραφία του μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του στα αποδυτήρια του "Camp Nou".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ