ΤΣΕΛΣΙ

Επίσημο: ο Πέδρο στην Τσέλσι

Επίσημο: ο Πέδρο στην Τσέλσι

Η "αρπαγή του καλοκαιριού" είναι πλέον γεγονός, με την Τσέλσι να παίρνει μέσα από τα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Πέδρο και να ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή του.

Μετά από επτά ολόκληρα χρόνια στη Μπαρτσελόνα με την οποία κατέκτησε όσους τίτλους θα μπορούσε να διεκδικήσει ένας ποδοσφαιριστής στην καριέρα του, ο Πέδρο έκανε το επόμενο βήμα καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης ολοκληρώθηκε επίσημα η παραχώρηση του παίκτη στην Τσέλσι.

Το εντυπωσιακό είναι πως εδώ και πολύ καιρό η ομάδα που εμφανιζοταν ως το μεγάλο φαβορί για να τον εντάξει στο δυναμικο της ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να "χτυπάει" όμως την κατάλληλη στιγμή και να πείθει τον 28χρονο διεθνή Ισπανό μεσοεπιθετικό να φορέσει τα μπλε.

Επίσημο: ο Πέδρο στην Τσέλσι

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα αγγλικά ΜΜΕ, το κόστος της μετακίνησης του παίκτη στο δυτικό Λονδίνο θα φτάσει στις 21.000.000 λίρες (30.000.000 ευρώ) για τους περυσινούς πρωταθλητές (δεν γνωστοποίησαν την χρονική διάρκεια του συμβολαίου), με τον Πέδρο να δημιουργεί πλέον κουαρτέτο στη γραμμή κρούσης μαζί με τους Ντιέγκο Κόστα, Ραδαμέλ Φαλκάο και Λοΐκ Ρεμί.

Επίσημο: ο Πέδρο στην Τσέλσι

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω την περιπέτειά μου στην Τσέλσι και είμαι εδώ για να συνεχίζω να κερδίζω τίτλους. Ευχαριστώ τον σύλλογο και τους οπαδούς που μου δίνουν την ευκαιρία να φορέσω τη μπλε φανέλα", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Λονδρέζων ο Πέδρο.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα τον αποχαιρέτησε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter λέγοντας "ευχαριστώ" και αναφέροντας τους 20 τίτλους που έχει πάρει μαζί της.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ