ΤΣΕΛΣΙ

Παίρνει και Ετό η Τσέλσι

Παίρνει και Ετό η Τσέλσι

Παίκτης της Τσέλσι πρέπει να θεωρείται και ο Σαμουέλ Ετό με την Ανζί να δίνει τον Καμερουνέζο στους Λονδρέζους προκειμένου να συναινέσει για την παραχώρηση του Ουίλιαν. Τέλος οι προσπάθειες απόκτησης του Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Σαμουέλ Ετό θα είναι τελικά ο επιθετικός που θα αποκτήσει η Τσέλσι, προκειμένου να κλείσει το ρόστερ της.

Ο διακαής πόθος του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ, όμως, ο Πορτογάλος μάλλον αποδέχτηκε πως δε γίνεται να πάρει φέτος τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να πουλήσουν φέτος τον Άγγλο επιθετικό και τελικά τήρησαν τον λόγο τους. Ωστόσο, σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε και η εξέλιξη με τον Γουίλιαν.

Σύμφωνα με την "Telegraph" η Ανζί έθεσε ως όρο στην Τσέλσι να πάρει και τον Ετό σε περίπτωση που θέλει να κάνει δικό της τον Ουίλιαν. Ο λόγος είναι πως το συμβόλαιο του Καμερουνέζου είναι πάρα πολύ υψηλό και πως οι άνθρωποι της Ανζί ήθελαν με κάθε τρόπο να το ξεφορτωθούν. Οι Λονδρέζοι, μάλιστα, θα δώσουν μόνο 2 εκατομμύρια λίρες για τον πρώην επιθετικό της Ίντερ.

Επομένως, εντός της εβδομάδας η Τσέλσι αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση και των δύο παικτών. Ωστόσο, ο Μουρίνιο προσπαθεί να μη διαρρεύσει κάτι τέτοιο μέχρι να παίξουν οι "μπλε" με τη Γιουνάιτεντ προκειμένου να διατηρηθεί αυτό το κλίμα αβεβαιότητας με τον Ρούνεϊ.

Όσον αφορά στον τελευταίο το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 27χρονος εξακολουθεί να θέλει να φύγει και πως θα περιμένει πιθανότατα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όταν θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ