ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Πήρε την απόφασή του ο Ουίλιαν..."

Μουρίνιο: "Πήρε την απόφασή του ο Ουίλιαν..."
© ACTION IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχτηκε πως η Τσέλσι κέρδισε τη μάχη της απόκτησης του Ουίλιαν ενώ απέρριψε τα σενάρια περί αποχώρησης του Μάτα. Τι είπε για την επικείμενη μάχη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον... Άλεξ Φέργκιουσον.

Τσέλσι-Τότεναμ 1-0! Ο Ουίλιαν ήταν "με το στυλό στο χέρι" για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου όμως το ξαφνικό μπάσιμο της Τσέλσι στο παρά... πέντε ανέτρεψε πλήρως τα δεδομένα, με τον 25χρονο Βραζιλιάνο μέσο να διαλέγει τελικά τους "μπλε".

Η ομάδα του Δυτικού Λονδίνου συμφώνησε με την Ανζί στις 32.000.000 λίρες και ο παίκτης περνάει από ιατρικά τεστ μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ αν όλα πάνε καλά τότε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του.

Τη σιγουριά του μάλιστα για το happy end στην υπόθεση εξέφρασε και ο Ζοζέ Μουρίνιο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (23/8), ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το βράδυ της Δευτέρας στο "Ολντ Τράφορντ".

"Ο Ουίλιαν έχει πάρει ήδη την απόφασή του. Δεν θέλω να μιλάω πριν επειδή το ποδόσφαιρο μπορεί να σε προδώσει...

Ξέρω όμως τι θέλει ο παίκτης και αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι είναι μία πιθανότητα", δήλωσε ο Πορτογάλος, απορρίπτοντας ταυτόχρονα τα σενάρια που θέλουν τον (MVP της Τσέλσι στις δύο περασμένες σεζόν) Χουάν Μάτα να αποχωρεί από το "Στάμφορντ Μπριτζ".

Μουρίνιο: "Πήρε την απόφασή του ο Ουίλιαν..."
© NATIONAL PICTURES / NICK EDWARDS

"Το θέμα είναι να μην πουλήσουμε. Θέλω ρόστερ με 22 παίκτες. Εάν κάποιος έρθει, κάποιος φεύγει. Δεν χρειάζεται να πουλήσουμε, πιθανότατα χρειάζεται να κάνουμε κάποιον δανεισμό.

Νομίζω ότι το 22 είναι ένα τέλειο νούμερο για τις ανάγκες μας σε διαφορετικές διοργανώσεις και για να αφήσουμε την πόρτα ανοιχτή σε κάποια παιδιά για να αναπτυχθούν.

Ο Μάτα είναι ένας παίκτης που αρέσει σε όλους μας και θέλουμε να τον κρατήσουμε. Θέλουμε περισσότερη ποιότητα στην ομάδα, όχι λιγότερη.

Θέλουμε να προσθέσουμε ποιότητα σε αυτή που ήδη υπάρχει. Ο Χουάν δεν είναι ένας παίκτης που θέλουμε να πουλήσουμε".

Μουρίνιο: "Πήρε την απόφασή του ο Ουίλιαν..."
© CHELSEA FC/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Φυσικά, ο "special one" έκανε ξεχωριστή αναφορά στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 3η αγωνιστική της Premier League, τονίζοντας την απουσία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων".

"Για μένα η διαφορά είναι η ρουτίνα του να συναντάς έναν φίλο, να χαλαρώνεις πριν το ματς και να έχεις την εγγύηση πως μετά το παιχνίδι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα είμαστε μαζί και θα διασκεδάζουμε.

Με τον Ντέιβιντ (σ.σ. Μόγιες) δεν έχουμε αυτή τη σχέση. Μπορούμε να ξεκινήσουμε αυτή την όμορφη σχέση που είχα πάντα με τον Σερ Άλεξ.

Δεν είναι ένας προπονητής απέναντι σε έναν προπονητή αλλά ένας σύλλογος κόντρα σε έναν άλλο σύλλογο".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ