ΤΣΕΛΣΙ

Ο Ντρογκμπά "προκάλεσε" τον Μουρίνιο!

Ο Ντρογκμπά "προκάλεσε" τον Μουρίνιο!

Οι Ντιντιέ Ντρογκμπά και Σεσκ Φάμπρεγας αποδέχτηκαν την πρόκληση του Ice Bucket με τον Ιβοριανό φορ να ζητάει μάλιστα από τον Ζοζέ Μουρίνιο αλλά και τη φυσιοθεραπεύτρια της Τσέλσι να τον ακολουθήσουν (videos).

Ο Αύγουστος του 2014 μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ο μήνας του... Ice Bucket Challenge, με ανθρώπους από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης να δέχονται να ρίξουν παγωμένο νερό στο κεφάλι τους για φιλανθρωπικούς σκοπούς και ο καθένας να έχει δικαίωμα να κατονομάσει τρία άτομα που επιθυμεί να κάνουν τον ίδιο.

Οι άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού πρωτοστατούν σε αυτή την κίνηση και τις τελευταίες ώρες ήταν η σειρά της Τσέλσι να "κλέψει την παράσταση". Εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ήταν οι Σεσκ Φάμπρεγας και Ντιντιέ Ντρογκμπά, ενώ ενδιαφέρον είχαν και τα άτομα από τα οποία ζήτησαν να τους ακολουθήσουν.

Οι Τιερί Ανρί, Νταβίντ Βίγια και Οσκάρ ήταν οι τρεις "εκλεκτοί" του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα ενώ ο εμβληματικός άσος της Ακτής Ελεφαντοστού έκανε κάλεσμα στον Ζοζέ Μουρίνιο, στην φυσιοθεραπεύτρια της ομάδας του Λονδίνου, Έβα Καρνέιρο αλλά και στον τραγουδιστή των U2, Μπόνο.

Ντρογκμπά και Σεσκ συμμετέχουν στο Ice Bucket Challenge:

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ