ΤΣΕΛΣΙ

Ο Μουρίνιο "κάρφωσε" τον Γουαρδιόλα

Ο Μουρίνιο "κάρφωσε" τον Γουαρδιόλα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πανηγύρισε την κατάκτηση του 3ου πρωταθλήματος στην καριέρα του στον πάγκο της Τσέλσι και αμέσως μετά φρόντισε να "φωτογραφίσει" τον... Πεπ Γουαρδιόλα με δηλώσεις του.

"Θεωρώ πως δεν είμαι ο πλέον έξυπνος άνθρωπος για να διαλέγω χώρες και συλλόγους. Θα μπορούσα να διαλέξω άλλο σύλλογο και άλλη χώρα όπου θα ήταν ευκολότερο για μένα να αναδειχτώ πρωταθλητής", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Τσέλσι, με τα αγγλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως τα λόγια αυτά ήταν έμμεσες βολές προς τον Πεπ Γουαρδιόλα με τον οποίο είχε έντονη κόντρα από τις μονομαχίες της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα στη La Liga τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε για το πώς έφτασε η Τσέλσι στη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου καθώς και το τι ακολούθησε στα αποδυτήρια των "μπλε" μετά τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας.

Και συνέχισε ο 52χρονος Πορτογάλος τεχνικός λέγοντας: "Διαλέγω έναν σύλλογο όπου ήμουν ευτυχισμένος πριν και μία χώρα που ήμουν επίσης ευτυχισμένος πριν. Πήρα ένα ρίσκο.

Ο Μουρίνιο "κάρφωσε" τον Γουαρδιόλα

Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή κατέκτησα έναν ακόμα τίτλο της Premier League 10 χρόνια μετά το πρώτο τρόπαιο, στη δεύτερη θητεία μου στο σύλλογο. Ήμουν πρωταθλητής σε κάθε σύλλογο που κοούτσαρα.

Πήγα σε Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι. Ο κάθε τίτλος είναι σημαντικός, το να κατακτήσεις το πρωτάθλημα στην Ισπανία με 100 πόντους απέναντι στην καλύτερη Μπαρτσελόνα όλων των εποχών ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα που απόλαυσα πάρα πολύ.

Ο Μουρίνιο "κάρφωσε" τον Γουαρδιόλα

Ίσως στο μέλλον να πρέπει να είμαι εξυπνότερος και να επιλέξω άλλο σύλλογο σε άλλη χώρα όπου ο καθένας γίνεται πρωταθλητής. Ίσως πάω σε μία χώρα όπου ακόμα και ο φροντιστής μπορεί να γίνει προπονητής και να πάρει τον τίτλο.

Ίσως χρειαστεί να είμαι εξυπνότερος αλλά εξακολουθώ να απολαμβάνω αυτές τις δυσκολίες. Νομίζω ότι είμαι στο κατάλληλο μέρος. Είμαι εδώ μέχρι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς να μου πει να φύγω".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ