ΤΣΕΛΣΙ

Ντρογκμπά: "Θα παίξω και του χρόνου"

Ντρογκμπά: "Θα παίξω και του χρόνου"
PHOTOGRAPH: DYLAN MARTINEZ/REUTE

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα αγωνιστεί για τουλάχιστον μία ακόμα χρονιά όπως ανακοίνωσε μετά τον αγώνα της Τσέλσι με την ΚΠΡ.

Τι και αν βαδίζει πλέον στο 38ο έτος της ηλικίας του (τον περασμένο Μάρτιο έκλεισε τα 37), ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μία ακόμα περίοδο όπως ανακοίνωσε μετά το τέλος του αγώνα της Τσέλσι με την ΚΠΡ την Κυριακή (12/4).

"Έχω πάρει την απόφασή μου και δεν θα κρεμάσω τα παπούτσια μου. Θα παίξω και του χρόνου. Δεν είναι αυτή η τελευταία μου χρονιά"! ήταν η χαρακτηριστική απάντηση που έδωσε ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Στο παιχνίδι κόντρα στην ΚΠΡ ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την απουσία των Κόστα και Ρεμί. Ο ίδιος, δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του όποτε χρειαστεί. "Είναι δύσκολο όταν δεν παίζεις για αρκετό καιρό και μετά σου λένε ότι πρέπει να παίξεις σε ένα τόσο ζόρικο παιχνίδι. Πάντα όμως προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Όποτε με χρειάζεται η ομάδα και μου λέει ο προπονητής να μπαίνω στο γήπεδο, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ".

Πάντως, πριν από την τοποθέτηση του Ντρογκμπά, ο Μουρίνιο είχε ερωτηθεί για το τι θα κάνει με τον επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού και είχε ρίξει το μπαλάκι στον έμπειρο άσο. "Πρέπει να σκεφτούμε, πρέπει να μιλήσουμε πρέπει να ξέρουμε τι θέλει. Έχουμε αρκετά να πούμε αλλά δεν είναι πρόβλημα. Δεν ξέρω τι θέλει.

Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι κατά τη διάρκεια της καριέρας του κερδίζουν το δικαίωμα και τη δύναμη να παίρνουν αποφάσεις και να μην περιμένουν άλλοι να αποφασίσουν για εκείνους. Αυτά που έχει κάνει για αυτή την ομάδα τον τοποθετούν σε μια εξέχουσα θέση" ήταν η χαρακτηριστική του τοποθέτηση.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ