ΤΣΕΛΣΙ

Μπενίτεθ: "Χρειάζεται νέους παίκτες η Τσέλσι"

Μπενίτεθ: "Χρειάζεται νέους παίκτες η Τσέλσι"

Ο Ράφα Μπενίτεθ δηλώνει ότι η Τσέλσι χρειάζεται μεταγραφές ώστε να ανανεωθεί το ρόστερ της ομάδας.

H Tσέλσι είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στην ιστορία της μετά την αποχώρηση του Φρανκ Λάμπαρντ και πιθανών και άλλων αστέρων της ομάδας που έγραψαν ιστορία με τους "μπλε".

Η περίοδος των παλαιοτέρων παικτών που ξεκίνησαν ουσιαστικά την καριέρα τους με την άφιξη του Ρόμαν Αμπράμοβιτς δείχνει ότι φτάνει στο τέλος της.

Αυτό παραδέχτηκε ο Ράφα Μπενίτεθ, που δηλώνει ότι χρειάζεται νέο αίμα παικτών στην Τσέλσι.

" Πρέπει να δείχνουμε σεβασμό στους θρύλους της ομάδας γιατί έχουν πετύχει πάρα πολλά με την Τσέλσι. Οι αλλαγές είναι μέρος της ζωής και πρέπει να αποκτήσουμε νέους παίκτες είτε Άγγλους είτε από το εξωτερικό.

Αυτό περιμένουν οι φίλαθλοι μας. Όλοι ξέρουν τι έχουν πετύχει οι θρύλοι του συλλόγου αλλά χρειάζεται να δούμε νέους παίκτες να έρχονται στην ομάδα.

Πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον και δεν έχουμε την χρονική δυνατότητα να περιμένουμε. Θα κινηθούμε γρήγορα ώστε να φέρουμε καλούς παίκτες και παράλληλα να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από τους παίκτες που διαθέτουμε.

Βλέπω ότι ο σύλλογος προχωράει σε αλλαγές που θεωρεί ότι θα είναι πετυχημένες. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το πνεύμα του νικητή στην Τσέλσι. Χρειάζεται να βελτιωνόμαστε και κάθε χρόνο χρειάζονται μεταγραφές".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ